Behandlingar old

Medicinskt säkra behandlingar med konstnärliga resultat

En duktig injektionsspecialist är i grund och botten en medicinsk konstnär. Patientens ansikte är duken, fillern/rynkbehandlingen är målarfärgen och sprutan är penseln. Likt en konstnär, behöver en skicklig injektionsspecialist ett öga för proportioner och symmetri.

När vi behandlar ett specifikt ansiktsdrag fokuserar vi inte endast på ansiktsdraget i fråga, utan även hur skulpteringen av draget påverkar ansiktet i sin helhet. På ShapeBy jobbar vi med subtila justeringar som ger hela ansiktet bättre balans och harmoni.

Våra populäraste behandlingar


Läppförstoring
-

Vår världsberömda läppförstoring har fått våra patienter att resa till Stockholm från världens alla hörn. Naturligt formade läppar med en perfekt fyllighet är receptet till vår framgång.

Läs mer

Tear Trough
-

Man brukar säga att ögonen är själens spegel. Ögonen speglar din hälsa, hur du mår inombords och vad du gått igenom i ditt liv. Vår omtalade Tear Trough behandling får dig att känna dig fräschare.

Läs mer

Dermapen
-

I vårt exklusiva Dermapen-koncept har vi tagit fram det bästa av det bästa. Här kör vi kemisk peeling, radiofrekvens samt Dermapen 4 under samma behandlingstillfälle för maximalt resultat.


Läs mer

Neurotoxiner
-

Neurotoxiner är ett muskelavslappnande medel använt världen över i medicinskt och estetiskt syfte. Vår internationellt kända teknik har vi använt på några av Sveriges mest berömda ansikten.


Läs mer

Face Refinement
-

När en individuell behandling inte räcker till, hjälper våra berömda Face Refinement behandlingar ditt ansikte att framstå som flera år yngre.


Läs mer

Osäker på vad som är bäst för dig?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken behandling som passar just dig bäst. Om du känner dig osäker vilken behandling som är rätt för dig kan du boka en behandling som du tror att du vill göra. Under behandlingsdagen ingår en konsultation där vi går igenom vår professionella rekommendation. Föredrar du en konsultation innan behandlingsdagen går det även bra att boka en video- eller mailkonsultation med en av våra experter.


BOKA TID