Fillers Stockholm

Injektionsbehandling med fillers är en estetisk behandlingsmetod för dig som önskar ett mjukare och mer ungdomligt utseende. Fillers kan användas för att ändra form på bland annat näsa, läppar och haka men det är även en effektiv behandling för att sudda bort mörka ringar under ögonen och föryngra ansikte, händer och hals.

Resultatet är omedelbart och återhämtningen efter behandlingen är mycket kort. Våra erfarna injektionsspecialister behandlar dig med dina önskemål och förutsättningar i centrum och strävar alltid efter att skapa ett så estetiskt, symmetriskt och proportionerligt resultat som möjligt.

#Fillers Stockholm - Kontakta ShapeBy så berättar vi mer.

Fillers Stockholm

Injektionsbehandling med fillers är en estetisk behandlingsmetod för dig som önskar ett mjukare och mer ungdomligt utseende. Fillers kan användas för att ändra form på bland annat näsa, läppar och haka men det är även en effektiv behandling för att sudda bort mörka ringar under ögonen och föryngra ansikte, händer och hals.

Resultatet är omedelbart och återhämtningen efter behandlingen är mycket kort. Våra erfarna injektionsspecialister behandlar dig med dina önskemål och förutsättningar i centrum och strävar alltid efter att skapa ett så estetiskt, symmetriskt och proportionerligt resultat som möjligt.

#Fillers Stockholm - Kontakta ShapeBy så berättar vi mer.

 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


 

Fillers Stockholm

Vad är fillers och hyaluronsyra?

Fillers är injektioner med en geléliknande substans som innehåller ämnet hyaluronsyra. Hyaluronsyra i sin tur är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen och dess funktion i kroppen är att binda fukt. Fillers fyller ut, alltså ökar volymen, vilket är ett mycket effektivt sätt både för att till exempel förstora läppar, förändra form på käke och haka samt förminska rynkor och fina linjer i ansiktet. Det finns många olika fillermärken på marknaden, vissa specialutformade för specifika behandlingar.

Fråga alltid din behandlare vilket fillermärke de tänker använda sig av vid en viss behandling, samt hur mycket. Vid en fillerbehandling injicerar är det alltså ett av kroppens egna ämnen man injicerar, och våra kroppar bryter sakta och naturligt ned ämnet över tid. För ett långvarigt resultat bör en behandling upprepas mellan 6 och 18 månader.

Fillers – våra vanligaste behandlingar

Filler är en mycket versatil behandling och kan både förstora, förminska, föryngra och ge symmetri. Här är några av de många områden som en fillerbehandling kan hjälpa dig med:

 • Förstoring och skulptering av läppar.
 • Föryngring av händer, dekolletage och hals genom att fylla ut och förminska rynkor, linjer och veck.
 • Ansiktskonturering. Utfyllnad, utjämning, förlängning och skulptering av ansikte. Utfyllnad av käklinje, kindben och kinder, haka och hakspets, näsa och näsrygg. Även så kallat soft lift; enklare ansiktslyft utan skalpell.
 • Jämna ut och förfina hy, vid till exempel brännskador och acneärr.
 • Tear trough - fillerinjektion under ögonen för att se piggare ut.

Undrar du hur en fillerbehandling kan hjälpa just dig? Titta gärna på för och efterbilder, både här på vår hemsida och på Instagram för att få en bild av vårt arbete. Vårt mål är alltid att hjälpa dig bli den bästa versionen av dig själv!

 

Hur går en behandling med filler till?

Ett besök på vår klinik i Stockholm börjar alltid med att du får fylla i en hälsodeklaration. Efter det följer en konsultation där en av våra behandlare går igenom din hy och lyssnar på dina önskemål. Tillsammans kommer ni överens om en behandlingsplan som är anpassad efter just dina förutsättningar.

När ser man ett resultat? Att få en injektionsbehandling med fillers är tidseffektivt då det bara tar några minuter, och ett visst resultat går att se direkt. Ett fulländat resultat av behandlingen blir synligt efter drygt en vecka.

Tiden efter en behandling med filler: En viss svullnad eller rodnad kan uppstå efter behandlingen och i mer sällsynta fall uppkommer blåmärken till följd av behandlingen. Vanligtvis är både svullnad och rodnad borta på några få dagar. Du kan återgå till jobbet direkt efter en behandling, men det är viktigt att du inte överanstränger din kropp med gym och bastu dagarna direkt efter en behandling.

Gör en behandling med filler ont? Många är oroliga för smärta vid en behandling, de flesta beskriver känslan snarare som ett obehag än smärta. Men för att behandlingen skall genomföras med minimalt obehag kan vi självklart ge bedövning innan behandlingen inleds. En del av de fillers vi använder har bedövningsmedel i själva sprutan för en smärtfri behandling. Om du har några frågor om Fillers i Stockholm är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss eller besöka oss!

Fillers för att kämpa mot kroppens ålderstecken

När vi tänker på fillers är det ofta läppförstoringar som man tänker på först, men fillers är även en väldigt effektiv behandling mot kroppens ålderstecken. När vi åldras minskar kroppens volym och gravitationens påverkan gör sig extra påmind samtidigt som vår hys egen produktion av kollagen, det ämne som ger vår hud spänst och smidighet, minskar. Resultatet ser vi som slapp och hängande hud som skapar djupa linjer och rynkor.

En behandling med filler fyller ut hyn där volym har förlorats, vilket gör att rynkor och linjer fylls ut och inte blir lika synliga. Samtidigt hjälper den fuktbindande hyaluronsyran att göra huden smidigare och ge den mer spänst.

Vanliga fillersbehandlingar mot kroppens ålderstecken:

 • Marionettlinjer/sura mungipor
 • Nasobiala veck (linjer mellan näsan och munnen)
 • Rökrynkor (små rynkor på överläppen)
 • Tear trough (mörka ringar under ögonen)
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 

Behöver behandlingen upprepas?

De flesta behandlingar utav fillers varar mellan fyra till tolv månader och varaktigheten är beroende av vilket område som behandlats. Varaktigheten beror även på din livsstil och din ämnesomsättning. För att säkerställa att du får ett varaktigt resultat upprepas behandlingen med fördel i samråd med en av våra injektionsspecialister. Upprepad behandling utav fillers fungerar som både vårdande och förebyggande.

Hur fungerar hyaluronsyra?

De fillers vi använder vid behandling innehåller Hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en typ av sockermolekyl som genom sin fuktbindande förmåga bidrar till att hudens fuktighet och spänst bevaras. Hyaluron är en naturlig förekomst i våra kroppar och är en kroppsegen substans. Genom att den mängd hyaluronsyra vi producerar blir lägre med åldern förlorar huden successivt sin elasticitet, huden blir torrare och rynkorna mer synliga.

När vi tillför hyaluronsyra genom att injicera filler i behandlingsområdet återförs spänst och elasticitet genom att tillfälligt ersätta den förlorade mängden. Effektens varaktighet sträcker sig mellan fyra till tolv månader beroende på behandlingsområde samt att den hyaluronsyra som injicerats bryts ner i samma takt som kroppen.

Fillerbehandling i Stockholm – Vi finns centralt på Östermalm

Det är enkelt att hitta till oss om du söker fillers i Stockholm. Kliniken ligger lättillgänglig på Sturegatan 31 i Stockholm med gott om kommunikationsmöjligheter. Närmaste T-banestation är Stadion – det är bara ett hundratal meter från stationen till kliniken. Buss 4 stannar även ett stenkast ifrån kliniken. Kom gärna förbi oss på ett besök eller ring oss på 08-20 92 55.

Våra erfarna injektionsspecialister är till för dig och har alltid ditt behov och välmående i fokus. Hos oss får du hjälp med att bli den bästa versionen av dig själv om du söker en behandling av fillers i Stockholm!

Fördelar med Fillers

Fillers är en typ av kosmetisk behandling som används för att förbättra utseendet på huden och återställa volym och spänst. De är vanligtvis gjorda av en gel som injiceras i huden för att fylla ut rynkor och fina linjer, öka volymen på kinderna, läpparna och käklinjen, och för att skapa en mer ungdomlig och frisk utstrålning.

Här är några av fördelarna med fillers:

Förbättrad hudtextur och ton:

Fillers kan användas för att fylla ut fina linjer och rynkor i huden och förbättra dess textur och ton. De kan också användas för att minimera synliga porer och ärr från akne och andra hudproblem.

Återställer volymen:

Fillers kan också användas för att återställa volymen på kinderna, läpparna, käklinjen och andra områden som kan ha förlorat sin ungdomliga volym på grund av åldrande eller viktminskning. Detta kan skapa en mer ungdomlig och fyllig ansiktsform.

Snabba och långvariga resultat:

En av fördelarna med fillers är att resultaten är omedelbara och långvariga. Behandlingen kan vanligtvis utföras på en lunchrast eller på några minuter i en klinik och resultatet kan vara synligt i upp till 12 månader.

Anpassningsbar behandling:

Fillers kan användas på ett antal olika sätt för att passa dina specifika behov och önskemål. De kan användas för att skapa en mjuk och naturlig förbättring eller för en mer dramatisk förändring, beroende på dina personliga preferenser.

Ingen återhämtningstid:

Eftersom fillers är en icke-invasiv behandling krävs ingen återhämtningstid som vid ett kirurgiskt ingrepp. Du kan återgå till dina normala dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Säker och effektiv:

Fillers är en säker och effektiv behandling som har använts i många år inom kosmetisk medicin. De flesta patienter upplever inga biverkningar eller komplikationer från behandlingen.

Förbättrad självkänsla och självförtroende:

Genom att förbättra ditt utseende med fillers kan du känna dig mer självsäker och bekväm i din egen kropp. Detta kan ha en positiv inverkan på ditt självförtroende och självkänsla, och kan hjälpa dig att känna dig mer positiv och optimistisk i ditt dagliga liv.

 

Fördelar med ShapeBy.

Vi på ShapeBy strävar efter att driva den estetiska branschen framåt genom att erbjuda moderna och säkra fillers-behandlingar. Med lång erfarenhet och expertis inom estetisk medicin, arbetar vi med den senaste tekniken och ett helhetskoncept för att hjälpa dig att uppnå dina mål och förväntningar.  

Vi fokuserar på kvalitet och säkerhet genom hela processen och strävar efter att skapa en positiv upplevelse för våra patienter.

Vi  har en dedikerad och professionell personal som behandlar varje individ på ett personligt sätt. Genom våra unika behandlingstekniker och patientfokuserade tillvägagångssätt strävar vi efter att modernisera branschen för estetisk medicin och göra behandlingar socialt accepterade och naturliga. Vi har fått mycket positiv feedback från våra patienter och har skapat en stark gemenskap av nöjda individer från olika delar av världen.

Fillers Stockholm - Boka din konsultation.

ShapeBy - Ett naturligt och elegant resultat för fillers i Stockholm.

Beroende på lokalitet samt önskemål diskuterar du tillsammans med doktor exakt vad du söker, så erbjuds du av lösningar och rekommendationer. ShapeBy står för ett elegant resultat som ser äkta och naturligt ut, och våra auktoriserade doktorer och hudterapeuter erhåller många års erfarenhet med tusentals nöjda kunder och sessioner av fillers.

Boka din konsultation idag så hjälper vi dig som söker fillers i Stockholm. Vi uppfyller dina önskemål med elegans och ett naturligt resultat.

Fillers Stockholm.

En klassisk behandling hos ShapeBy för skulptering och återställning av volym i ansikte och hud.

F.A.Q

Hur går en behandling med filler till?

Ett besök på vår klinik i Stockholm börjar alltid med att du får fylla i en hälsodeklaration. Efter det följer en konsultation där en av våra behandlare går igenom din hy och lyssnar på dina önskemål. Tillsammans kommer ni överens om en behandlingsplan som är anpassad efter just dina förutsättningar.

När ser man ett resultat?

Att få en injektionsbehandling med fillers är tidseffektivt då det bara tar några minuter, och ett visst resultat går att se direkt. Ett fulländat resultat av behandlingen blir synligt efter drygt en vecka.

Gör en behandling med filler ont?

Många är oroliga för smärta vid en behandling, de flesta beskriver känslan snarare som ett obehag än smärta. Men för att behandlingen skall genomföras med minimalt obehag kan vi självklart ge bedövning innan behandlingen inleds.

 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Omdömen

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.