ESTETISK MEDICIN SOM GÖR SKILLNAD...

På ShapeBy gillar vi att ta socialt ansvar och skapa möjligheter. Vi anser att varje individ har förmågan att hjälpa en annan. Vi har därmed startat välgörenhetsinitiativet ShapeBy Foundation. Via ShapeBy Foundation arbetar vi för att stärka människor och förbättra deras liv genom att erbjuda kostnadsfria estetiska behandlingar. Detta är ett sätt för oss på ShapeBy och våra patienter att ge tillbaka. Utan att kräva något i gengäld.

Som ShapeBy patient är du med och bidrar

Om du någon gång betalat för en behandling hos oss har du direkt förbättrat livskvaliteten för en annan person. Hur mäktigt är inte det? För varje betald behandling som utförs på ShapeBy donerar vi en del av omsättningen till ShapeBy Foundation. Tack för att du är med och gör skillnad. Utan dig vore inte detta möjligt.


2 500+

ShapeBy patienter som bidragit

300 000+

SEK som donerats

VI VILL SKAPA MÖJLIGHETER, SPRIDA POSITIVITET OCH TA SOCIALT ANSVAR

Vi förstår att allas liv inte är lika. Vi vill verka för en rättvisare bransch och ett positivare samhälle. Via ShapeBy Foundation vill vi aktivt skapa bättre förutsättningar för patienter med en besvärlig bakgrund. ShapeBy Foundation riktar sig främst till individer som:

  • Har medfödda problem
  • Har varit med om en tragisk olycka
  • Har utsätts för mobbning / trakasserier

"Jag tycker det är ett utmärkt initiativ av ShapeBy. Alla har tyvärr inte råd att utföra fillerbehandlingar. Om du befinner dig i en liknande situation som mig, där du bokstavligen funderade på att göra en behandling hela tiden - då borde du göra det. Det kommer få dig att må mycket bättre."

— Milo, ShapeBy Foundation patient med hjärtproblem

Lär känna några av ShapeBy Foundation deltagarna och hör deras inspirerande stories här nedan

Yuliya, 32 år - Äggstockscancer

Yuliya var bara 26 år när hennes värld vändes upp och ned. Hon hade fått cancer. Som en konsekvens av den tunga medicineringen, så drabbades Yuliya av hudsjukdomen Rosacea. För Yuliya som tidigare alltid haft felfri hy, så blev Rosacean alltmer påtagande. Det gick så långt att hon täckte sina speglar för att hon inte ville se sin egen spegelbild. Lyssna på Yuliyas inspirerande story om relationen till Rosacean och hur ShapeBy Foundation hjälpt henne att bli sig själv igen.

Terese, 38 år — Bröstcancer

Terese är en entreprenör som nyligen bekämpat bröstcancer. Som ägare till ett företag med enorm potential, var nyheten om hennes diagnos förödande. Terese var dock inte redo att ge upp. Även fast hon befann sig otroligt nära döden bekämpade hon cancern efter 1.5 långa år. Tyvärr påverkade cancern både hennes ansikte och kropp negativt. Den fick henne att känna att hon åldrats för tidigt. Terese är utan tvekan en av de starkaste människorna vi träffat. Lyssna på hennes inspirerande story om hur hon krossade cancern och hur ShapeBy Foundation hjälpt henne att känna sig mer levande än någonsin.

Julia, 23 år — Hästolycka

Julias största passion i livet har alltid varit hästar. För tre år sedan förvandlades hennes passion till en mardröm när hon ramlade av sin häst under en ridtur i skogen. Olyckan var så allvarlig att hon akut fick åka till sjukhuset och sy ihop överläppen. Julia kunde inte äta eller dricka ordentligt på flera dagar. Hon fick även permanenta nervskador i ansiktet. Lyssna på Julias inspirerande story om olyckan, återhämtningen och hur ShapeBy Foundation hjälpt henne få tillbaka sitt naturliga leende.

Milo, 24 år — Hjärtproblem

Milo föddes med hjärtproblem och spenderade en stor del av sin barndom på sjukhus. Han kände aldrig att han riktigt passade in och sitt utseende var han inte förälskad i. På grund av sin sjukdom var kirurgiska ingrepp aldrig ett alternativ då detta skulle innebära att bli nedsövd. Lyssna på Milos inspirerande story om sin barndom, sina komplex och hur ShapeBy Foundation hjälpt honom att äntligen älska sitt utseende.

Vanliga frågor

Kostar det något att vara med i ShapeBy Foundation?
Nej, ShapeBy Foundation är ett välgörenhetsinitiativ och det kostar ingenting att vara med.
Vem står för alla kostnader?
Vi på ShapeBy donerar en del av vår omsättning till ShapeBy Foundation varje månad. I dagsläget är ShapeBy Foundation 100% sponsrat av ShapeBy och våra betalande patienter.
Hur ser ansökningsprocessen ut?
Du kan ansöka till ShapeBy Foundation via kontaktformuläret nedan. Beskriv gärna vem du är samt varför du är intresserad av ShapeBy Foundation. Om vi tror att du är en bra kandidat kontaktar vi dig för en intervju. På grund av hög efterfrågan samt begränsade resurser innebär inte en ansökan att du garanterat blir antagen till programmet.
Hur kan jag vara med och bidra till ShapeBy Foundation?
Varje betalande ShapeBy patient är redan med och bidrar till ShapeBy Foundation. Vi uppskattar självklart om du delar våra videos och hjälper till att sprida vårt budskap. Om du är intresserad att sponsra ShapeBy Foundation går det bra att kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Ansök till ShapeBy Foundation

Du kan ansöka till ShapeBy Foundation via kontaktformuläret nedan. Beskriv gärna vem du är samt varför du är intresserad av ShapeBy Foundation. Om vi tror att du är en bra kandidat kontaktar vi dig för en intervju. På grund av hög efterfrågan samt begränsade resurser innebär inte en ansökan att du garanterat blir antagen till programmet.