Hårborttagning Ansikte

Generande eller oönskad hårväxt är ett besvär som många män och kvinnor upplever. Hårväxt i ansiktet kan vara ett sådant upplevt besvär, vars omfattning utav hårväxten beror på ålder, hormonförändringar samt arvsanlag. Momentära och traditionella lösningar som många använder för hårborttagning ansikte är bland annat att raka, plocka eller vaxa; men genom moderna verktyg kan man uppnå en mer hållbar effekt och resultat.


Hårborttagning ansikte


-

ShapeBy är ensam och först i Sverige med Thunder MT av Quanta Systems, marknadens främsta system för hårborttagning ansikte. Resultatet och effekten sker genom skonsamma och intelligenta processer, och fungerar för alla hudtyper och intensitet utav hårväxt. Genom denna process får du en långvarig verkan som ser naturligt ut och som fungerar. Hos oss kan du känna dig trygg.


ShapeBy använder marknadens främsta hårborttagningssystem.

Den prisbelönte Thunder MT av Quanta Systems är anpassad för hårborttagning ansikte. Dess kraftfulla laser representerar precisa våglängder som strategiskt och säkert tar bort oönskat hår, och är en unik lösning för alla hudtyper. År 2018 vann Thunder MT pris utav Aesthetic Industry Awards för bästa hårborttagningssystem. Om du söker en behandling för hårborttagning ansikte erbjuder vi dagens bästa och modernaste lösning, varav vi är ensamma i Sverige att erbjuda. Detta är framtidens avancerade medicinska hudvård.


Så här går hårborttagning ansikte till.

Första steget för hårborttagning ansikte innefattar en konsultation och analys utav huden, samt går vi igenom de önskemål som du som kund är ute efter att uppnå. Efter analysen är slutförd så ställer vi in maskinen. Tack vare systemets innovativa lösningar behövs det ingen gel på området, och hela processen är smärtfri och sval. Lasern pulserar därefter på området, och det tar ett par minuter eller mer beroende på hur mycket hår som ska bort; om fler områden ska behandlas som till exempel rygg eller ben tar processen längre tid, och kortare ifall det endast berör hårborttagning ansikte.Du ser snabbt resultat vid hårborttagning ansikte.

Vid hårborttagning ansikte ser du resultat redan efter cirka 2 veckors tid. Vid denna tidpunkt trillar hårstråna av på behandlat område, vars hårsäckar har tagits bort utav laserbehandlingen.

Rekommenderat är att inte raka, plocka eller vaxa på önskat behandlingsområde ett par dagar innan processen tar skede. För att ytterligare öka chanserna för ett optimalt resultat, undvik också stark sol eller preparat som brun-utan-sol.


Vad är riskerna med hårborttagning ansikte?

Komplikationer för hårborttagning ansikte är ytterst ovanligt. Rodnad eller enklare klåda kan ske, men försvinner redan efter ett par dagar efter behandlingen tagit plats. I väldigt sällsynta fall kan huden få en temporär hyperpigmenterad effekt, men försvinner successivt efter ett par veckor eller någon månad.

Hårborttagning ansikte såväl som på andra områden utav kroppen med laser är en välbeprövad och vanlig lösning utöver världen, och ersätter traditionella behandlingar genom avancerad och medicinsk hudvård. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina önskemål.


Hårborttagning Ansikte - ShapeBy

ShapeBy är först i Sverige med det effektivaste hårborttagningssystemet.

ShapeBy använder den prisbelönte Thunder MT från Quanta System, en premiumlösning för effektiv hårborttagning. Genom smarta metoder, advancerad teknologi och kombinationer utav laservågslängder passar detta system för alla hudtyper.