Effektiv hårborttagning med laser

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande problem bland kvinnor och män i alla åldrar och påverkas mycket av inre faktorer såsom hormoner, medicinering samt arvsanlag.

Rakning, vaxning samt plockning är idag vanliga metoder för hårborttagning, vilket enbart ger ett kortvarigt resultat och kan leda till irritation och en känsla av ökad hårväxt samt kraftigare hårstrån. På ShapeBy arbetar vi med världens just nu snabbaste och mest effektiva laser, vilken är unik i sitt slag och endast finns på två kliniker i Sverige.

 • Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning
 • Behandlar ALLA hudtyper (ljusa som mörka)
 • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt kärl- och hudföryngringsbehandlingar
 • Första klinik med denna laser Sverige


ShapeBy har setts i:

Behandlingstid

En behandling tar 45 min varav ingreppet ca 10 min.

Smärtfritt

Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.

Boomerang

Prenumerera på regelbundna estetiska behandlingar.

Efter behandling

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.

ShapeBy Hårborttagning

Guldstandard för hårborttagning med laser

ShapeBy erbjuder den i särklass starkaste och mest effektiva lasern på marknaden för alla hudtyper.

Hudkonsultation ingår

I alla våra priser ingår en professionell hudkonsultation där vi skapar en personlig behandlingsplan. Vi går igenom hudens tjocklek, hudtyp och förutsättningar för att skräddarsy den perfekta laserbehandlingen för just dig.

 • Hudtypsprofilering & analys
 • Skannar av området för högsta precision
 • Mycket lägre smärtnivå jämfört med andra lasrar
 • Färre antal behandlingar behövs
 • Fångar och eliminerar hår i tillväxtfas (småhår)
 • Kylaggregat som gör behandlingen mer skonsam

Omdömen

Alexa Mac Donald, Finland

“The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

Viktoria Berg, Sverige

“Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

Adam Farhoumand, Sverige

“Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

Anitha Clemence, Sverige

“Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

Nindy Kaur, Kanada

“I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”


Den första kliniken i Sverige.

Det kan vara svårt att välja rätt klinik för permanent hårborttagning. Det finns många olika tekniker, lasrar och prisklasser.

Som första klinik i Sverige kan vi på ShapeBy erbjuda den mest avancerade lasern som är skonsammare mot huden, ger långsiktiga resultat och som är överlägsen andra lasrar.

Därför är vår laser MT Thunder bäst på marknaden:


Thunder MT

Diod-laser

IPL

Förklaring

Behandlingshastighet
(ryggbehandling)

7-8 min


40-60 min

40-60 min

Thunder MT är världens snabbaste laser, som har en unik scanner som gör det möjligt att uppnå precision och hastigheter som aldrig varit möjliga tidigare

Smärtnivå
(per puls)

LÅG


HÖG

HÖG

Thunder MT är även världens just nu starkaste laser och tillsammans med att den erbjuder två våglängder (alex & yag) innebär det att man kan fördela kraften som används istället för att maximera varje enskild våglängd. Vilket självklart är mer skonsamt för huden.

Överlappning

NEJ


JA

NEJ

En av de största riskerna med laserhårborttagning är att behandlaren behöver lasra samma område flera gånger under en och samma behandling. Tack vare den unika skannern samt att laserstrålen är fyrkantig till skillnad från de flesta på marknaden som har runda strålar så är överlappning ett minne blott.

Behov av gel

NEJ


JA

JA

Med Diod och IPL krävs det att man applicerar en gel på området som ska behandlas, vilket ibland kan upplevas som kallt och obehagligt samtidigt som man behöver ta en dusch direkt efter beroende på vilket område man har behandlat

Hudpenetration

Väldigt hög - upp till 3.5 mm i en enda puls


Medium - upp till 2.5 mm med överlappning

Låg - 1.5mm med överlappning

Thunder MT tar även bort de allra djupaste hårsäckarna, vilket inte är möjligt med Diod eller IPL

Antal behandlingar
(beroende på hudtyp)

4-6


6-10

8-10

Det krävs nästan 50% färre behandlingar än IPL och 40% färre behandlingar än en Diod-laser

Hudtyper
(1 = ljusast, 6 = mörkast)

1-6


1-6 (vid 808nm annars från 1-4)

1-4

Thunder MT behandlar ALLA hudtyper, ljusa som mörka. Detta kan enbart lasrar med två våglängder utföra. Majoriteten av Diod lasrarna på svenska marknaden har bara en våglängd

Behandlar hudskador

JA
(ansikte och kropp)


NEJ

JA
(enbart ansikte och ytliga strån)

Förutom hårborttagning är denna laser pga dess kraft och olika våglängder även en av de effektivaste på marknaden för borttagning av ytliga blodkärl och kan ta bort kärl från hela kroppen

Skin rejuvenation

JA


NEJ

NEJ

Tack vare Yag lasern är Thundern utrustad med riktigt bra funktionalitet för huduppstramning

Puls-varaktighet
(ju kortare desto effektivare för finare hårstrån)

5 ms


40-100 ms

80-100 ms

Ju lägre siffra vi har här desto tunnare hår kan man ta bort. Vi ser att Thundern sopar mattan med de andra

Tillgänglighet

Enbart kliniker med närvarande läkare


Skönhetssalonger och frisörsalonger

Skönhetssalonger och frisörsalonger

Denna talar för sig själv. ShapeBy har längst erfarenhet med Thunder MT i Sverige

Mix-teknologi

JA


JA

NEJ

Detta innebär att det finns två lasrar inbyggda i samma maskin. Alex går på melaninet och är effektiv på ljusare hudtyper medan Yag koagulerar blodtillförseln till hårsäckarna och skadar därför inte hud med mycket melanin (mörk hud) då den inte går via melaninet alls

Hur växer hår?

Vår hårväxt påverkas av olika faktorer såsom arvsanlag, ålder, nutrition samt hormoner. Hur håret växer varierar på olika ställen på kroppen. Gemensamt är att alla kroppens hårsäckar befinner sig i ett av hårets tre olika livscyklar; den aktiva fasen (anagen fas), övergångsfasen (katagen fas) samt vilofasen (telogen fas).

Det är endast i den aktiva fasen som man kan ta bort hår med laser. Det är då håret är kraftigt pigmenterat med melanin och har kontakt med hårsäcken där stamcellerna sitter som vi vill förstöra med lasern. På tex armar och ben är växtcykeln på ca 2 - 4 mån och här befinner sig endast 20 - 30% av håret i den aktiva fasen. På huvudet är växtcykeln upp till 7 år där 90% av hårsäckarna är aktiva. I ansiktet är växtcykeln bara på några veckor. Detta är anledningen till att olika områden på kroppen tar olika lång tid mellan behandlingar att lasra och kräver olika antal behandlingar.

Område % vilande hår (telogen) % växande hår (anagen) Duration telogen Duration anagen Folliklar per cm2 Daglig hårväxt Totalt antal folliklar Ungefärligt djup på folliklar
Skalp 15 85 3-4 månader 2-6 år 350 0,35 mm 1 miljon 3-5 mm
Ögonbryn 90 10 3 månader 1-2 månader 0,16 mm för 2-2,5 mm
Öron 85 15 3 månader 1-2 månader hela
Kinder 30-50 50-70 880 0,32 mm huvudet 2-4 mm
Haka 30 70 2-3 månader 1 år 500 0,38 mm och 2-4 mm
Överläpp 35 65 1-2 månader 3-4 månader 500 skalpen 1-2,5 mm
Armhålor 70 30 3 månader 4 månader 65 0,3 mm 3,5-4,5 mm
Könshår 70 30 3 månader 1 månad 70 3,5-4,75 mm
Armar 80 20 3-4 månader 2-3 månader 80 0,3 mm 220 000
Ben & lår 80 20 4-5 månader 3-4 månader 60 0,21 mm 370 000 2,5-4 mm
Bröst 70 30 65 0,35 mm 3-4,5 mm

Så här går det till vid en behandling.


1. Tidsbokning

Du bokar en tid för en behandling hos oss genom vårt bokningssystem.


2. Konsultation

Väl på plats gör vi en komplett analys på dig och skräddarsyr en personlig behandlingsplan.


3. Behandling

Våra erfarna läkare, sjuksköterskor och medicinsk personal utför behandlingen på dig.


4. Uppföljning

Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.


Vanliga frågor

1Vad är det egentligen som sker vid en laserbehandling?
Behandlingen går ut på att lasern utstrålar ljus vilket omvandlas till värme och med hjälp av hårstrået tar sig vidare ner i hårsäcken som permanent inaktiveras. De behandlade hårstråna ligger till en början kvar i den döda hårsäcken, och kommer att stötas ut på naturlig väg med tiden. För att processen ska kunna ske med fullgott resultat krävs det att hårsäcken värms upp till över 70 grader, vilket dels kräver en kraftfull laser, men också en utrustning med hög säkerhet och precision – som vår Thunder MT.
1Hur ofta bör man utföra laserbehandlingar?
Laserbehandlingarna bör ske i samma takt som en ny hårcykel skapas. Detta sker ca var 6-8 vecka och det bör alltså gå minst 6-8 veckor mellan dina behandlingar för bästa resultat.
1Kan man göra behandlingen på alla hudfärger?
Vår lasermaskin (Thunder MT) fungerar utmärkt på alla hudfärger. Det man bör ha i åtanke är att behandlingen är som mest effektiv på personer med så mörka hårstrån som möjligt och så ljus hud som möjligt. Om huden är mörkare kan ibland fler behandlingar krävas.
1Kan man utföra behandlingen på alla hårfärger?
Vi rekommenderar att håret ska vara så mörkt som möjligt. Så länge håret är mörkare än huden förväntas behandlingen gå mycket bra. Däremot kan väldigt ljusa och tunna hår, röda hår och gråa hår vara svårbehandlade. Du är alltid välkommen till oss på en konsultation då vi kan utföra en provpuls för att se om du får någon reaktion på just ditt hår.
1Kan jag ta bort oönskat hår i området under min pågående behandlingsplan?
Du kan alltid raka området. Du får däremot inte vaxa, epilera eller plocka i området under din behandlingsplan, då rubbar du din växtcykel. Du bör även raka området ca 1 dag innan din behandling.
1Vad händer under behandlingen?
Vi inleder alla våra behandlingar med en konsultation för att säkerställa att du fått all information du behöver och fastställa eventuella kontraindikationer. Efter detta rengörs området och behandlingen kan påbörjas. Behandlingen är i stort sett smärtfri, mycket tack vare det inbyggda kylsystem som avleder smärtan samt håller hudytan i rätt temperatur under hela behandlingen.
1Hur många behandlingar krävs för ett permanent resultat?
Vanligtvis krävs mellan 6-8 behandlingar för att allt hår ska försvinna men ibland krävs även fler behandlingar än så. Alla patienter reagerar olika på laserbehandlingar och har unika förutsättningar som påverkar resultatet och hur många behandlingar som krävs.
1Varför försvinner inte allt hår på en behandling?
Håret bör vara i sin tillväxtfas för att en permanent borttagning med laser ska lyckas. Detta sker när hårstrået fortfarande har kontakt med hårcellen. Ca 10-30% av allt hår på kroppen är i denna fas samtidigt och det är denna mängd som försvinner efter varje behandling.
1Är behandlingen permanent?
Vi kan inte garantera att behandlingen tar bort allt hår för evigt. Det finns tyvärr vissa personer som inte reagerar på just laserbehandlingar eller har vissa sjukdomar som ständigt triggar hårväxten att komma tillbaka. Man kan även ha vilande hårsäckar som ligger under huden och som kan väckas till liv längre fram, vid exempelvis kraftig sjukdom, hormonella rubbningar, trauman, osv.
1Vad händer om jag inte kan komma på min nästa tid inom 6-8 veckor?
Det är ingen fara om du behöver skjuta på din behandling ytterligare några veckor. Det viktigaste är att du inte utför behandlingen tidigare än 6-8 veckor.
1Att tänka på innan behandlingen
Solning, solarium och brun-utan-solkrämer ska undvikas minst fyra veckor innan behandlingstillfället för optimalt resultat. Du kan med fördel raka området du vill behandla, gärna dagen innan ditt besök men samma dag går också bra. Däremot bör du inte ta bort några hårstrån med hjälp av vaxning eller pincett på 6 veckor före din behandling. Detta bör även undvikas under behandlingsprocessen.
1Vad händer efter behandlingen?
Efter behandlingen kan det uppstå en viss rodnad, men denna lägger sig vanligtvis inom något dygn. Hård fysisk träning, bad och bastu bör undvikas samma dag. Du bör även vara försiktig med solexponering veckorna efter din behandling.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Kindkonturering

  Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Effektiv hårborttagning med laser

  Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande problem bland kvinnor och män i alla åldrar och påverkas mycket av inre faktorer såsom hormoner, medicinering samt arvsanlag.

  Rakning, vaxning samt plockning är idag vanliga metoder för hårborttagning, vilket enbart ger ett kortvarigt resultat och kan leda till irritation och en känsla av ökad hårväxt samt kraftigare hårstrån. På ShapeBy arbetar vi med världens just nu snabbaste och mest effektiva laser, vilken är unik i sitt slag och endast finns på två kliniker i Sverige.

  • Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning
  • Behandlar ALLA hudtyper (ljusa som mörka)
  • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt kärl- och hudföryngringsbehandlingar
  • Första klinik med denna laser Sverige


  ShapeBy har setts i:

  Pris från 990 kr

  Hitta lediga tider

  Behandligstid

  En behandling tar 45 min varav ingreppet ca 10 min.

  Smärtfritt

  Behandlingen är smärtfri och bedövning behövs inte.

  Boomerang

  Prenumerera på regelbundna estetiska behandlingar.

  Efter behandling

  Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.

  ShapeBy Hårborttagning

  Guldstandard för hårborttagning med laser

  ShapeBy erbjuder den i särklass starkaste och mest effektiva lasern på marknaden för alla hudtyper.

  Hudkonsultation ingår

  I alla våra priser ingår en professionell hudkonsultation där vi skapar en personlig behandlingsplan. Vi går igenom hudens tjocklek, hudtyp och förutsättningar för att skräddarsy den perfekta laserbehandlingen för just dig.

  • Hudtypsprofilering & analys
  • Skannar av området för högsta precision
  • Mycket lägre smärtnivå jämfört med andra lasrar
  • Färre antal behandlingar behövs
  • Fångar och eliminerar hår i tillväxtfas (småhår)
  • Kylaggregat som gör behandlingen mer skonsam

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Det kan vara svårt att välja rätt klinik för permanent hårborttagning.

  Det finns många olika tekniker, lasrar och prisklasser.

  Som första klinik i Sverige kan vi på ShapeBy erbjuda den mest avancerade lasern som är skonsammare mot huden, ger långsiktiga resultat och som är överlägsen andra lasrar.

  Alla hudtyper

  Thunder MT behandlar såväl ljusa som mörka hudtoner vilket skiljer den från andra lasrar på den svenska marknaden.

  7-8 min behandling

  En behandling med Thunder MT tar 7-8 minuter jämfört med 40-60 minuter hos andra klinker som använder IPL eller Diod-lasrar.

  Överlägsen för tunna hårstrån

  Thunder MT är överlägsen på borttagning av tunna hårstrån jämfört med traditionella lasrar.

  Säkrare & tryggare

  Med Thunder MT så lasrar man inte samma område mer än en gång. Detta leder till en avsevärt säkrare behandling.

  Lägre smårtnivå

  Genom effektiv väglängdsfördelning minskar smärtan och lasern blir mer skonsam för huden.

  Hudåtstramning

  Den avancerade Yag-lasern bidrar med god funktionalitet för huduppstramning.

  Ingen gel behövs

  Med traditionella lasrar appliceras en gel på kroppen. Detta behövs inte med Thunder T som gör behandlingen mycket smidigare.

  Mest erfarenhet i Sverige

  Vi på ShapeBy var den första kliniken i Sverige med Thunder MT. Vi har därmed längst erfarenhet av denna revolutionära maskin

  Så här går det till
  vid en behandling.

  1. Tidsbokning

  Du bokar en tid för en behandling hos oss genom vårt bokningssystem.


  2. Konsultation

  Väl på plats gör vi en komplett analys på dig och skräddarsyr en personlig behandlingsplan.


  3. Behandling

  Våra erfarna läkare, sjuksköterskor och medicinsk personal utför behandlingen på dig.


  4. Uppföljning

  Efter behandlingen följer vi upp för att se till att allt känns bra och har gått som du tänkt dig.


  1
  4

  Vanliga frågor

  1Vad är det egentligen som sker vid en laserbehandling?
  Behandlingen går ut på att lasern utstrålar ljus vilket omvandlas till värme och med hjälp av hårstrået tar sig vidare ner i hårsäcken som permanent inaktiveras. De behandlade hårstråna ligger till en början kvar i den döda hårsäcken, och kommer att stötas ut på naturlig väg med tiden. För att processen ska kunna ske med fullgott resultat krävs det att hårsäcken värms upp till över 70 grader, vilket dels kräver en kraftfull laser, men också en utrustning med hög säkerhet och precision – som vår Thunder MT.
  1Hur ofta bör man utföra laserbehandlingar?
  Laserbehandlingarna bör ske i samma takt som en ny hårcykel skapas. Detta sker ca var 6-8 vecka och det bör alltså gå minst 6-8 veckor mellan dina behandlingar för bästa resultat.
  1Kan man göra behandlingen på alla hudfärger?
  Vår lasermaskin (Thunder MT) fungerar utmärkt på alla hudfärger. Det man bör ha i åtanke är att behandlingen är som mest effektiv på personer med så mörka hårstrån som möjligt och så ljus hud som möjligt. Om huden är mörkare kan ibland fler behandlingar krävas.
  1Kan man utföra behandlingen på alla hårfärger?
  Vi rekommenderar att håret ska vara så mörkt som möjligt. Så länge håret är mörkare än huden förväntas behandlingen gå mycket bra. Däremot kan väldigt ljusa och tunna hår, röda hår och gråa hår vara svårbehandlade. Du är alltid välkommen till oss på en konsultation då vi kan utföra en provpuls för att se om du får någon reaktion på just ditt hår.
  1Kan jag ta bort oönskat hår i området under min pågående behandlingsplan?
  Du kan alltid raka området. Du får däremot inte vaxa, epilera eller plocka i området under din behandlingsplan, då rubbar du din växtcykel. Du bör även raka området ca 1 dag innan din behandling.
  1Vad händer under behandlingen?
  Vi inleder alla våra behandlingar med en konsultation för att säkerställa att du fått all information du behöver och fastställa eventuella kontraindikationer. Efter detta rengörs området och behandlingen kan påbörjas. Behandlingen är i stort sett smärtfri, mycket tack vare det inbyggda kylsystem som avleder smärtan samt håller hudytan i rätt temperatur under hela behandlingen.
  1Hur många behandlingar krävs för ett permanent resultat?
  Vanligtvis krävs mellan 6-8 behandlingar för att allt hår ska försvinna men ibland krävs även fler behandlingar än så. Alla patienter reagerar olika på laserbehandlingar och har unika förutsättningar som påverkar resultatet och hur många behandlingar som krävs.
  1Varför försvinner inte allt hår på en behandling?
  Håret bör vara i sin tillväxtfas för att en permanent borttagning med laser ska lyckas. Detta sker när hårstrået fortfarande har kontakt med hårcellen. Ca 10-30% av allt hår på kroppen är i denna fas samtidigt och det är denna mängd som försvinner efter varje behandling.
  1Är behandlingen permanent?
  Vi kan inte garantera att behandlingen tar bort allt hår för evigt. Det finns tyvärr vissa personer som inte reagerar på just laserbehandlingar eller har vissa sjukdomar som ständigt triggar hårväxten att komma tillbaka. Man kan även ha vilande hårsäckar som ligger under huden och som kan väckas till liv längre fram, vid exempelvis kraftig sjukdom, hormonella rubbningar, trauman, osv.
  1Vad händer om jag inte kan komma på min nästa tid inom 6-8 veckor?
  Det är ingen fara om du behöver skjuta på din behandling ytterligare några veckor. Det viktigaste är att du inte utför behandlingen tidigare än 6-8 veckor.
  1Att tänka på innan behandlingen
  Solning, solarium och brun-utan-solkrämer ska undvikas minst fyra veckor innan behandlingstillfället för optimalt resultat. Du kan med fördel raka området du vill behandla, gärna dagen innan ditt besök men samma dag går också bra. Däremot bör du inte ta bort några hårstrån med hjälp av vaxning eller pincett på 6 veckor före din behandling. Detta bör även undvikas under behandlingsprocessen.
  1Vad händer efter behandlingen?
  Efter behandlingen kan det uppstå en viss rodnad, men denna lägger sig vanligtvis inom något dygn. Hård fysisk träning, bad och bastu bör undvikas samma dag. Du bör även vara försiktig med solexponering veckorna efter din behandling.

  Kontakta oss

  Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


   Andra är även intresserade av

   Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

   Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

   Kindkonturering

   Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

   10 saker att tänka på innan en läppförstoring

   Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

   ShapeBy Face
   Refinement

   Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.