Laser hårborttagning Stockholm

Laserbehandlingen som tar dig närmare drömmen om att vara hårfri - ShapeBy Stockholm

Att ha hår på kroppen är något som är helt naturligt, vissa kan ha mer eller mindre hår på kroppen beroende på genetik, medicinering och hormoner. Tack vare moderna metoder som laser hårborttagning kan man nu välja att reducera håret överallt på kroppen om man skulle vilja. Från att vilja ta bort hår permanent från topp till tå, till att endast känna behovet av ta bort en snabbväxande bikinilinje eller enstaka hårstrån som sticker iväg för det perfekta skägget.

Laser hårborttagning Stockholm

Laserbehandlingen som tar dig närmare drömmen om att vara hårfri - ShapeBy Stockholm

Att ha hår på kroppen är något som är helt naturligt, vissa kan ha mer eller mindre hår på kroppen beroende på genetik, medicinering och hormoner. Tack vare moderna metoder som laser hårborttagning kan man nu välja att reducera håret överallt på kroppen om man skulle vilja. Från att vilja ta bort hår permanent från topp till tå, till att endast känna behovet av ta bort en snabbväxande bikinilinje eller enstaka hårstrån som sticker iväg för det perfekta skägget.


 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


 

Genom laser hårborttagning kan man bli hårfri efter 4 till 8 behandlingar beroende på vilken hudton och hårkvalitet man har. Det betyder att man aldrig mer kommer att behöva lägga ner tid på att vaxa, trimma eller raka sig. Vi på ShapeBy har hjälpt många patienter att bli helt hårfria och om intresse finns att veta mer exakt hur våra laserbehandlingar fungerar scrolla gärna lite längre ner på denna sida för mer information.

Hur fungerar en laserbehandling?

Lasern producerar en smal ljusstråle av energi som med en specifik våglängd är anpassad för att behandla hårstrån. Energin som utges från lasermaskinen omvandlas till värme nere i hårsäcken och ser till att hårsäcken förstörs så att inget nytt hårstrå kan skapas.

Hårstråna som har blivit behandlade med laser kommer att ligga kvar i den döda hårsäcken tills de på naturlig väg med tiden kommer att stötas ut. Det är endast hårstrån som är i tillväxtfas som kommer att reagera på laserbehandlingen och det är därför man måste komma regelbundet för bästa och mest effektiva resultat.

 

Vad ska jag tänka på innan jag kommer till er på ShapeBy Stockholm och utför min laserbehandling?

Man bör undvika solning, sola solarium och använda brun-utan-sol minst 4 veckor innan behandlingstillfället för att optimera effekten av behandlingen. Man ska inte plocka, tråda eller vaxa några hårstrån i det området som man vill behandla 6 veckor innan sitt behandlingstillfälle då man rycker ut hårsäcken som behövs för att lasern ska fungera. Under hela behandlingsprocessen bör man följa dessa råd också för bästa effekt av behandlingen.

Vad ska jag tänka på efter min laserbehandling hos er på ShapeBy Stockholm?

Direkt efter behandlingen kan en rodnad på huden uppstå och den försvinner vanligtvis inom några dygn. Den första månaden bör du undvika solexponering på behandlat område för att minska risken för att få pigmenteringar. De första 24 timmarna efter behandling bör man undvika träning, bad och bastu för att minska infektionsrisken.

 

Hur växer håret på kroppen?

Håret på kroppen växer i olika faser vilket innebär att lasern endast kan eliminera hårstrån som är i tillväxtfas. Hår som ligger i vilofas har inte någon kontakt till hårsäcken och därmed reagerar inte vilande hår på laser. Ungefär 80% av håret på skalpen är i en växande fas och kroppen har ungefär 20% i växande fas. Detta betyder att håret på kroppen upplevs växa betydligt långsammare och det har inte heller samma kapacitet att bli lika långt som håret på huvudet.

Hur många laser behandlingar behövs på kroppen för att bli hårfri?

Man kan behöva utföra allt mellan 4 till 8 laserbehandlingar för önskat hårfritt resultat. Hur effektiv behandlingen är och hur många behandlingar som behövs beror på vad du har för hudton och hårfärg. Vi kan aldrig garantera ett resultat och det finns ett mörkertal där i ett enstaka fall laser inte funkar överhuvudtaget, dock väldigt sällsynt.

Hur ofta ska man besöka ShapeBy Stockholm för laserbehandlingarna?

Mellan varje behandlingstillfälle ska det gå 6 till 8 veckor för att få tillgång till de aktiva hårsäckarna i så god mån som möjligt. Om man kommer regelbundet enligt rekommendation så kommer behandlingarna att vara så effektiva som möjligt.

 

Kan ni på ShapeBy i Stockholm behandla alla hudtoner?

Ja, med vår lasermaskin Thunder MT kan vi behandla alla hudtoner tack vare dess unika hybrid egenskaper. Det som dessvärre kan vara lite svårare att behandla är gråa hårstrån då de inte har något pigment och även röda hårstrån då de kan reflektera bort laserstrålarna. Det mest optimala för en laser hårborttagningsbehandling är ljusare hud med mörka hårstrån, då blir behandlingen som mest effektiv.

Kan man lasra sig överallt på kroppen?

Ja, det är fullt möjligt att lasra sig överallt på kroppen, allt från att lasra hela benen till endast polisonger. Det enda området vi undviker att lasra är innanför ögonområdet då det är ett känsligt område mot laserstrålar.

Varför krävs det fler behandlingstillfällen för att bli hårfri?

Det hade varit helt otroligt skönt om endast en laserbehandling hade krävts för att bli hårfri. Dessvärre behövs allt mellan 4 till 8 behandlingstillfällen för att man ska bli hårfri då man måste fånga hårstråna när de är i tillväxtfas för att de ska bli permanent förstörda. Något som är viktigt att notera är att det kan finnas inaktiva hårsäckar som inte blir aktiverade förens flera år senare av tex anledningar som graviditet och hormoner. Det betyder att en touch-up något år senare kan behövas om någon nytt aktivt hårstrå skulle träda fram.

 


Vilken lasermaskin använder ni på ShapeBy Stockholm?

På ShapeBy i Stockholm använder vi oss av en extremt effektiv och kraftfull lasermaskin som heter Thunder MT. Den har den senaste teknologin inom laser där man kan kombinera olika våglängder och på så sätt anpassa behandlingen efter kundens hudton och färg på hårstråna. Tack vare ett avancerat kylningssystem tas även mycket smärta bort från behandlingen och många av våra patienter upplever att behandlingen är nästintill smärtfri.

Finns det några risker med laser?

Som med alla skönhetsbehandlingar finns det även risker med laser. Det mest huvudsakliga risken med laser är brännskador om inställningar är för kraftfulla eller om man tex äter medicin som gör huden ljuskänslig.


 

Om ShapeBy

Vi på ShapeBy arbetar med marknadens främsta behandlingstekniker för att erbjuda dig som kund utmärkt service och medicinsk säkerhet. Vårt mål är att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv.

På vår klinik på Sturegatan 31 på Östermalm erbjuder vi dig bland annat ansiktslyft med filler i Stockholm och övriga Sverige med hjälp. Våra kunder kommer från stora delar av Stockholm och Sverige, men kommer även från internationellt håll såsom ifrån Amerika och Asien för att få professionella resultat.

Ett av våra mål är att utrusta dig med en positiv självkänsla och välmående så att din glädje kan spridas till människorna i din vardag och att du ska kunna känna dig lycklig.

 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Omdömen

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.