Auktoriserad hudterapeut & Patientkoordinator

Annamaria G. Bruschi

BAKGRUND


Annamaria är vår halvitalienska Patientkoordinator som har en del hemliga matrecept som hon briljerar med när gäster bjuds över på middag. Hon är vanligtvis den första personen på ShapeBy du kommer i kontakt med om du når oss via telefon eller mail.

Med flera års erfarenhet inom servicebranschen skolade Annamaria om sig till hudterapeut år 2017 då avancerad hudvård alltid varit ett stort intresse. Med en internationell CIDESCO-examen som auktoriserad hudterapeut började Annamaria sin karriär som utbildare och regionansvarig för Sveriges största leverantör inom estetisk apparatur, Victus Medical. På Victus var hon ansvarig utbildare i flera olika lasermaskiner (bland annat ShapeBys berömda Thunder MT!) samt IPL och andra estetiska system. Annamarias erfarenhet har gett ShapeBy goda kunskaper inom avancerad hudvård samt marknadstrender.
Annamaria har koll på det mesta på kliniken. Som både Patientkoordinator och Hudterapeut ser hon till alla bokningar är korrekta samt svarar på frågor via mail och telefon. Annamaria tar gärna emot patienter för konsultationer vid val av produkter och behandlingar när det efterfrågas på kliniken.

Fritiden spenderar Annamaria främst med vänner och familj. Hon älskar att dansa till salsamusik.

UTBILDNING


Auktoriserad hud-och spaterapeut med CIDESCO-examen - Gilda Skolan

BOKA TID