VD

Marko Sarcevic

BAKGRUND


Marko har internt fått smeknamnet ”Fearless Leader.” Han är en avancerad dykare, Harley-förare, har hoppat fallskärm och bungyjump - det mesta som skulle skrämma livet ur gemene man. Innerst inne är han dock en hårt-arbetande ”mjukis” som alltid ställer upp för sitt team.

Marko har mer än 10-års erfarenhet av att arbeta med och förädla komplexa affärsproblem, bland annat finansiella och IT-processer. Efter att ha spenderat 8 år inom den svenska förnybara energisektorn hoppade Marko in i den nya och heta FinTech-sektorn där han hjälpte till att utveckla bolaget Bambora innan han hittade sin plats i hjärtat av ShapeBy. Markos breda erfarenhet och ledarskap är oumbärlig för ShapeBys funktion samt framtida tillväxt.

Psykologi, mänskligt beteende och vad som driver oss att maximera vår potential under den korta tid vi delar på denna planet är en stor passion Marko har. Personlig utveckling är en given del av hans vardag och han strävar alltid att pusha sina gränser till det yttersta i allt han gör.
UTBILDNING


Master of Business Administration (MBA) - Mälardalens högskola

BOKA TID