Injektionsspecialist

RN Oliver Majed

BAKGRUND


RN Oliver har gener från en mamma som är skulptör och konstnär. Oliver har under hela sitt liv omgivits av färg, form och skulptering vilket definitivt satt sin prägel. Med över 20-års erfarenhet inom service har Oliver jobbat som allt från bankman till flygvärd och kabinchef innan han blev sjuksköterska.

Som före detta flygvärd har Oliver rest över hela världen och är van att bemöta människor från olika kulturer. Efter många år uppe i luften bestämde han sig för att satsa på en karriär som ligger honom varmt om hjärtat - estetisk medicin. Oliver utbildade sig till sjuksköterska på Röda Korsets Högskola i Stockholm och har bland annat jobbat på provtagningscentralen Nya Karolinska Solna (NKS). Under sina år har Oliver blivit en expert på att hantera nålar och sprutor med ytterst noggrannhet och säkerhet. Oliver har som personligt mål att bli bäst i världen på att skulptera ansikten!

Fritiden spenderar Oliver helst med sina två katter Leo & Misho, inredning och Netflix.
UTBILDNING


Sjuksköterskeutbildning - Röda Korsets Högskola
ShapeBys privata injektionsutbildning ledd av Dr. Neha
Diverse utbildningar i injektioner, filler, Rynkbehandling, och cadaver kurser både på nationell och internationell nivå


BOKA TID