Större Läppar med Läppförstoring

Läpparna har länge varit ett klassiskt attribut för skönhet och en framträdande del av vårt utseende. Naturligt formade och välbalanserade läppar associeras ofta med skönhet, kvinnlighet och ungdom.

Den magnetiska dragningskraften hos välskapade läppar har inspirerat konst, litteratur och kulturhistoria genom åren. Från ikoniska porträtt till lyrik som hyllar deras mjukhet och form, har läpparna blivit en källa till fascination och kreativitet. Dess form och proportioner har varit en konstnärlig utmaning, både för makeupkonstnärer som skapar illusioner och för plastikkirurger som strävar efter att förfina och framhäva detta eleganta drag.


Större Läppar OLD

6 400 läppar

Vi har utfört över 6 400 behandlingar av läppar.
Större Läppar OLD

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
Större Läppar OLD

Tidsåtgång

En behandling tar 30 min varav ingreppet tar ca 10 min.
Större Läppar OLD

Bedövning

Med bedövningssalva minskar smärtan. Detta erbjuds på plats.
Större Läppar OLD

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.
Större Läppar OLD

6 400 läppar

Vi har utfört över 6 400 behandlingar av läppar.
Större Läppar OLD

18+

Vi utför enbart behandlingar på dig över 18.
Större Läppar OLD

Tidsåtgång

En behandling tar 30 min varav ingreppet tar ca 10 min.
Större Läppar OLD

Bedövning

Med bedövningssalva minskar smärtan. Detta erbjuds på plats.
Större Läppar OLD

Skräddarsydd teknik

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar.

Mer än större läppar

Med fillers så går det att uppnå mer än bara få större läppar eller fylligare läppar. En duktig behandlare kan framhäva linjer och konturer i läpparna vilket bidrar till att exempelvis förstärka en amorbåge. Dessutom kan fillers utmärkt korrigera asymmetriska drag, ojämlikheter samt åtgärda ledsna/sura mungipor vilka också kallas marionettlinjer

Vi på ShapeBy är måna om att skapa naturliga resultat. Vi är en försäkrad och trygg klinik med läkare närvarande som arbetar med marknaden säkraste och mest kvalitativa fillers. Våra behandlare utgår alltid från varje enskild individ och skapar större läppar som är i harmoni med ansiktets helhet. Våra behandlare erbjuder alltid bästa service och behandling av hög kvalitet så att du får ett vackert och naturligt resultat.

Läpparnas betydelse

Läppar kan se mycket olika ut. Vissa personer har större läppar, medan andra har tunnare och mer ojämna läppar. Med tiden och när ansiktet åldras så tenderar läpparna att tappa spänst, volym och fasthet. Det är ofta spänningar i musklerna kring munnen och i ansiktet som är bidragande faktorer till att läpparna krymper.

Med hjälp av fillers och en kompetent behandlare med känsla för estetik så är det möjligt att skapa större läppar som är mer fylliga och samtidigt ser naturliga ut. Just den naturliga aspekten av större läppar med fillers är något av ShapeBy:s grundkoncept. Vanliga önskemål från patienter är att få till en tydligare amorbåge och korrigera eventuella ojämlikheter i ansiktet. Somliga upplever att de får sura/ledsna mungipar när de åldras och fillers är ett utmärkt sätt att åtgärda det på.

Då läppar innehar en stor central roll och inverkan på hur vi ser ut så är det viktigt att läpparna balanseras i förhållande till resten av ansiktet. På ShapeBy ser vi alltid till att för dem som önskar större läppar att deras nya läppar är harmoniska och balanserade till resterande strukturer i ansiktet.

Läpparnas betydelse

Läppar kan se mycket olika ut. Vissa personer har större läppar, medan andra har tunnare och mer ojämna läppar. Med tiden och när ansiktet åldras så tenderar läpparna att tappa spänst, volym och fasthet. Det är ofta spänningar i musklerna kring munnen och i ansiktet som är bidragande faktorer till att läpparna krymper.

Med hjälp av fillers och en kompetent behandlare med känsla för estetik så är det möjligt att skapa större läppar som är mer fylliga och samtidigt ser naturliga ut. Just den naturliga aspekten av större läppar är något av ShapeBy:s grundkoncept. Vanliga önskemål från patienter är att få till en tydligare amorbåge och korrigera eventuella ojämlikheter i ansiktet. Somliga upplever att de får sura/ledsna mungipar när de åldras och fillers är ett utmärkt sätt att åtgärda det på.

Då läppar innehar en stor central roll och inverkan på hur vi ser ut så är det viktigt att läpparna balanseras i förhållande till resten av ansiktet. På ShapeBy ser vi alltid till att för dem som önskar större läppar att deras nya läppar är harmoniska och balanserade till resterande strukturer i ansiktet.

Vanliga frågor om större läppar

Hur kan jag få naturligt större läppar utan kirurgi?

Det finns flera icke-kirurgiska alternativ för att få större läppar. En populär metod är användning av fillers, vanligtvis baserade på hyaluronsyra, som injiceras i läpparna för att öka volymen. Effekten är temporär, vanligtvis varar den i flera månader. Dessutom kan läppglans och läppstift med optiska illusioner skapa en illusion av större läppar.

Vad är fördelarna med fillers för att få större läppar?

Fillers ger en omedelbar volymökning i läpparna och resultatet kan vara mycket naturligt om det utförs av en erfaren behandlare. Denna metod innebär minimal återhämtningstid jämfört med kirurgiska ingrepp.

Hur länge varar resultatet av fillers för större läppar?

Effekten av fillers varierar, men den brukar hålla i flera månader. Efter detta behöver du komma tillbaka till kliniken för upprepade behandlingar om du vill upprätthålla resultatet.

Finns det några risker med att använda fillers för större läppar?

Som med alla medicinska ingrepp finns det risker. Omedelbara biverkningar kan inkludera svullnad, rodnad och blåmärken, men dessa brukar försvinna relativt snabbt. Allergiska reaktioner eller ojämna resultat kan också förekomma. Det är viktigt att diskutera risken med en kvalificerad medicinsk professionell behandlare innan du bestämmer dig för att genomgå behandlingen.

Finns det några andra metoder för permanenta större läppar?

Förutom fillers kan kirurgiska ingrepp som läppförstoring med implantat eller fettransplantation användas för att få permanent större läppar. Dessa metoder är mer invasiva och har längre återhämtningstid samt högre risknivå.

Vad kostar det att få större läppar med fillers?

Kostnaden varierar beroende på plats, klinik och den använda fillern. Du kan utforks våra priser på vår prissida.

Hur väljer jag en bra klinik för att få större läppar?

Att utvärdera olika kliniker och behandlare är viktigt. Leta efter kliniker och professionella behandlare med goda omdömen, certifieringar och erfarenhet inom området. Boka en konsultation för att diskutera dina mål och förväntningar innan du bestämmer dig för att genomgå någon fillerbehandling.

Några av våra Google Omdömen

 • Antonia Cn - Romania
  I’ve been looking for a long time to find a good esthetic clinic and I’m beyond happy and grateful that I found Dr Neha and The ShapeBy clinic ,I’ve travel from Romania to see Dr Neha and to get my lips done ,I couldn’t be more satisfied, my lips look super natural and beautiful, Dr Neha has amazing skills and the whole ShapeBy team is super professional and friendly at the same time , a wonderful experience  

  Läs fler recensioner

  Antonia Cn - Romania
 • Neela Zarif - Stockholm, Sweden
  I had considered injections and filler in my lips for some time but was worried that it would not look natural, as I was not interested in changing the appearance of my lips, only enhancing what I already had. I came across Dr Neha's work on instagram and could clearly see that her "moto" was "natural look" and that convinced me to make an appointment. This was a year ago and I could not be any happier about the results! Not only is she amazing at her work, she is so professional but also so kind easy to talk too. I highly recommend anyone who wants to get treatments to go to Shapeby, the entire team is so talented and carrying - always putting the client first!  

  Läs fler recensioner

  Neela Zarif - Stockholm, Sweden
 • Madelene Ringström - Stockholm, Sweden
  Hos ShapeBy känner jag mig oerhört trygg, omhändertagen, sedd, professionellt bemött och bekväm. Så först, ett stort tack till er alla som får mig att alltid känna mig välkommen hos er. Det jag uppskattar med Dr. Neha, förutom den otroligt estetiska kunskap hon besitter, är hennes ärlighet. Jag vet att jag alltid kommer att få den absolut bästa hjälp som passar mig och förhöjer mina drag med ett naturligt resultat som följd. Från den allra första gång jag besökte Dr. Neha kände jag ett enormt förtroende för henne. Dr. Neha, du är verkligen bäst på det du gör. Ett stort tack för att du får mig att se ut som mitt absolut bästa jag! Jag rekommenderar varmt ShapeBy och Dr. Neha till alla!  

  Läs fler recensioner

  Madelene Ringström - Stockholm, Sweden
 • Milo Bescher - Stockholm, Sweden
  Jag har gått till Dr. Nea nu och fyllt ut min haka samt käke. Jag har inte bara fått fillers i ansiktet. Dr. Nea har totalt rekonstruerat min ansiktsform gällande haka och käke. Min haka och käke är något som gjort mig osäker som person sedan jag var 13-14. Att göra detta har inte bara gjort att jag ser bättre ut utan att jag har mer självförtroende. Jag är grymt imponerad av hennes arbete och alla andra medarbetare på kliniken gällande bemötande etc! Kan varmt rekommendera kliniken!    

  Läs fler recensioner

  Milo Bescher - Stockholm, Sweden
 • Charlie Ringenson - Stockholm, Sweden

  I have to say thank you to Shapeby for an absolutely wonderful experience with laser hair removal. The whole team was professional, friendly, and skilled at their work. The customer service here is top notch and I was seriously impressed by my whole visit. Oliver made me feel totally at ease by explaining every aspect of the treatment each step of the way. The laser was very fast and totally painless. I would definitely recommend Oliver and Shapeby to everyone!

   

  Läs fler recensioner

  Charlie Ringenson - Stockholm, Sweden
 • Emily Naaman - Dallas, USA

  Vill bara säga jag älskar Neha hon är så oroligt dukigt ,ÄLSKAR verkligen mina läppar hon är AMAZING dom ser så naturliga ut! Super njöd !!

  Ja kommer enda från dallas bara för att komma till neha:)

   

  Läs fler recensioner

  Emily Naaman - Dallas, USA
 • Maggie Gourgis - Stockholm, Sweden

  Vill bara yttra mig om hur Dr Neha har gjort ett under med mina läppar. Saknade överläpp och hade komplex för min mun. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är! Älskar mina läppar så, de är helt perfekta! Symmetriska och naturliga med en jättefint lyft på överläppen som jag är så nöjd med. Andra gången jag varit där och första gången helt otroligt mina läppar såg lika bra ut efter tre månader. Och på tal om nöjdhet, super bra service med. Kände mig otroligt lugn och i goda händer. Skulle aldrig vända mig någon annanstans spelar ingen roll vad det kostar. Jag hoppas att ni på Shapeby läser detta. Mvh Maggie

   

  Läs fler recensioner

  Maggie Gourgis - Stockholm, Sweden
 • Annie - Sundsvall, Sweden
  Det är extremt svårt att endast i text förklara min tacksamhet till Shape by och de fantastiska underverk de gjort på mig med deras behandlingar. Det ser så naturligt ut vilket är precis som jag alltid velat ha det men aldrig vågat ta tag i. Detta då jag är extremt nålrädd och inte riktigt vågar lita på människor som är i mitt ansikte, det här har nu totalt förändrats. Efter att ha sett deras otroliga resultat så tog jag mig nervöst dit och det var det bästa beslut jag någonsin tagit. Det är nu månadens höjdpunkt att gå komma till deras salong med deras fantastiska bemötande för jag känner sig hur lugn som helst. All oro och nervositet försvinner direkt. Den enda nackdelen är att mina läppar håller sig så himla fina under en väldigt lång tid så jag får vänta med komma tillbaka ;) TACK Neha och alla på Shape by för att ni får mig att känna en sådan trygghet och gör ett sådant bra jobb! Ser fram emot när vi ses igen!  

  Läs fler recensioner

  Annie - Sundsvall, Sweden
 • Elin Liljekvist - Malmö, Sweden

  Jag har länge letat efter en seriös och medicinskt erfaren klinik. Jag är så glad att jag hittat ShapeBy! De är tveklöst marknadens främsta aktör, deras resultat är helt otroliga och så naturliga. Det är svårt att få tag på en tid då de ofta är fullbokade men jag lovar att det är värt väntetiden!

   

  Läs fler recensioner

  Elin Liljekvist - Malmö, Sweden
 • Malin Sivén - Hallstahammar, Sweden
  Jag har gått till dr Neha två gånger tidigare och tredje gången nu besökte jag Dr Oliver. Jag fick ett supertrevligt, glatt och professionellt bemötande av Jane i receptionen (samt av Annamaria) och kände mig direkt omhändertagen. Jag fick en lika bra känsla när jag träffade Dr Oliver. Lugn, kunnig och trevlig och lyssnade noga till mina önskemål. Här snackar vi ett extremt kundfokus med ett galet bra öga för detaljer och estetik. Alltid med fokus på naturliga resultat. Tack ShapeBy!  

  Läs fler recensioner

  Malin Sivén - Hallstahammar, Sweden
 • Ritza Papaconstantinou - Stockholm, Sweden

  Toppklass! Få ställen längtar jag till som ShapeBy. Professionella, eftertänksamma och lyhörda behandlare som ser till mina behov och önskemål och aldrig gör något förhastat eller utan samråd med mig. Jag rekommenderar ShapeBy med absolut varmaste hand!

   

  Läs fler recensioner

  Ritza Papaconstantinou - Stockholm, Sweden
 • Ida Andersson - Uppsala, Sweden
  Är så otroligt nöjd med mina besök hos ShapeBy. Dr Neha är lätt den bästa i branschen 🙌  

  Läs fler recensioner

  Ida Andersson - Uppsala, Sweden
 • Susanna U - Stockholm, Sweden

  Alltid ett proffesionellt och trevligt bemötande! Neha och Oliver är läkare respektive sjuksköterska vilket märks och gör att man känner sig trygg när man går dit! Jag blir alltid nöjd med resultatet, rekommenderar denna klinik!

   

  Läs fler recensioner

  Susanna U - Stockholm, Sweden
 • Ellen Frid Lenter - Göteborg, Stockholm

  Fantastisk klinik med enastående resultat! Rekommenderar alla att gå hit, de strävar efter naturliga resultat, medicinsk expertis och att patienten står i fokus! 🌟 Mina resultat är superfina och naturliga👌 😊

   

  Läs fler recensioner

  Ellen Frid Lenter - Göteborg, Stockholm
 • Ivana Oster - Stockholm, Sweden

  Stort TACK till Oliver för att han gett mig så fantastiskt fina läppar! Jag kände mig väldigt trygg med honom!

   

  Läs fler recensioner

  Ivana Oster - Stockholm, Sweden
 • Adam Farhoumand - Stockholm, Sweden

  Dr.Neha - kvinnan som skapar MAGI! Jag kan med handen på hjärtat säga att hon är den bästa i branschen. Så otroligt nöjd verkligen. Skulle rekommendera ShapeBy till alla verkligen.

   

  Läs fler recensioner

  Adam Farhoumand - Stockholm, Sweden
 • Maria Christiansson - Stockholm, Sweden

  Trevlig personal och proffesionellt ställe. Bryr sig om sina kunder

   

  Läs fler recensioner

  Maria Christiansson - Stockholm, Sweden
 • Abbas Kapasi - Stockholm, Sweden

  Jag måste börja med att tacka alla på Shapeby. Vilken upplevelse man fick. Från bokning till att man var där, allt var perfekt! Jag har tagit bort hår med hjälp av deras hårborttagningslaser. Måste säga att jag var väldigt rädd att det skulle göra ont. Oliver förklarade hela processen och det tog knappt 15 minuter att göra och den var smärtfri. Oliver var väldigt professionell och jag skulle definitivt rekommendera honom och hela teamet på Shapeby till alla!

  Keep it up!

   

  Läs fler recensioner

  Abbas Kapasi - Stockholm, Sweden
 • Elin Levedahl - Stockholm, Sweden

  Tack Jane för bästa bemötandet idag! gjorde injektioner hos Oliver och det var en strålande upplevelse!

  Otroligt proffsigt, ingen smärta, inga blåmärken, inga små torkade blodpluppar, alltså som att jag inte gjort någon behandling alls! (kan tilläggas att jag gjort injektioner flera år, och på flera kliniker, och har hyfsat lätt för att få blåmärken och bli svullen) Stort plus för den ljusa och superfräscha lokalen👌 Har redan bokat in nästa besök 😊💎

   

  Läs fler recensioner

   
  Elin Levedahl - Stockholm, Sweden
 • Karina Petrovna - Stockholm, Sweden
  Jag vill bara säga stort Tack till Oliver som räddat mitt ansikte! Vart överfylld på en annan klinik och skämdes gå till jobbet. Han tog bort min filler och redan på kvällen samma dag såg jag ut mer som mig själv och kunde inte sluta le. Väldigt tacksam att ni ville och kunde hjälpa mig! Mår så mycket bättre nu och känner mig mycket finare! Tusen, tusen tack! Längtar till mitt återbesök!  

  Läs fler recensioner

  Karina Petrovna - Stockholm, Sweden