Vanliga fillerbehandlingar & märken

Välkommen till vår estetiska klinik där vi erbjuder ett brett utbud av fillerbehandlingar för att hjälpa dig uppnå en mer ungdomlig och föryngrad look. I den här guiden kommer vi att diskutera de vanligaste fillerbehandlingarna, de mest populära filler-märkena och varför de är så eftertraktade.

Fillers är ett icke-kirurgiskt alternativ till ansiktslyftning, och de används för att återställa volym, jämna ut fina linjer och rynkor samt förbättra hudens struktur och ton. De är gjorda av en geléliknande substans som injiceras i huden, vanligtvis i ansiktet, händerna och halsen.

Vanliga fillerbehandlingar & märken

Välkommen till vår estetiska klinik där vi erbjuder ett brett utbud av fillerbehandlingar för att hjälpa dig uppnå en mer ungdomlig och föryngrad look. I den här guiden kommer vi att diskutera de vanligaste fillerbehandlingarna, de mest populära filler-märkena och varför de är så eftertraktade.

Fillers är ett icke-kirurgiskt alternativ till ansiktslyftning, och de används för att återställa volym, jämna ut fina linjer och rynkor samt förbättra hudens struktur och ton. De är gjorda av en geléliknande substans som injiceras i huden, vanligtvis i ansiktet, händerna och halsen.

 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


 

1. De vanligaste fillerbehandlingarna inkluderar:

Få fylliga och välformade läppar med fillers

Läppförstoring med hyaluronsyra är en av de mest eftertraktade skönhetsbehandlingarna världen över. Många människor önskar sig fylligare och mer formfulla läppar, och hyaluronsyra erbjuder en säker och effektiv metod för att uppnå detta. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans i kroppen som bidrar till fukt och volym. Genom att injicera hyaluronsyra i läpparna kan erfarna estetiska specialister skapa naturliga och symmetriska resultat som passar perfekt till din ansiktsprofil. Injektionsteknikerna används med skicklighet för att skapa en harmonisk och proportionerlig look. Med hjälp av läppförstoring kan du framhäva dina läppar och uppnå den volym och form du alltid drömt om.

Få markerade kindben och en definierad look med fillers

Om du drömmer om mer markerade kindben kan hyaluronsyra fillerbehandlingar vara lösningen för dig. Genom att öka volymen i kindbenen kan vi ge dig en mer definierad och ungdomlig look. Erfarna estetiska specialister använder noggranna injektionstekniker för att skapa ett harmoniskt resultat som förstärker dina naturliga drag. Med hjälp av hyaluronsyra filler kan kinderna balanseras perfekt med resten av ditt ansikte, vilket ger en mer proportionerlig och attraktiv framtoning. Genom att framhäva dina kindben kan du uppnå den definierade look du alltid önskat dig.

Jämna ut ojämnheter och skapa symmetri med fillers i Näsan

En ojämn eller bucklig näsrygg kan påverka ens självförtroende. Med hyaluronsyra fillerbehandlingar kan vi ge dig en jämnare och mer symmetrisk näsa utan att behöva genomgå en omfattande operation. Genom att injicera fillern i specifika områden kan man jämna ut ojämnheter och skapa en harmonisk form. Erfarna specialister arbetar noggrant för att uppnå naturliga och proportionerliga resultat som förbättrar ditt utseende och självförtroende. Med hjälp av hyaluronsyra filler kan du uppnå en näsa som passar din ansiktsprofil och ger dig ökad självförtroende. Att ta bilder ur profil kommer vara din nya favorit!

Framhäv dina drag och få en ungdomligare look med fillers i käklinjen

Önskar du dig en mer definierad käklinje och en ungdomligare look? Hyaluronsyra fillerbehandlingar kan vara det perfekta valet för dig. Genom att applicera fillern i specifika områden kan man förbättra käklinjens konturer och skapa en mer harmonisk ansiktsprofil. En vackert definierad käklinje kan återge ditt ansikte ungdomlig spänst, minska på hamsterpåsar eller dubbelhakan som man så gärna vill bli av med och förbättra din övergripande estetik.

Det är viktigt att notera att de beskrivna behandlingarna är några av de vanligaste och mest eftertraktade hyaluronsyra fillerbehandlingarna. Varje person är unik och behandlingsalternativen kan variera beroende på individuella behov och önskemål. Det är alltid rekommenderat att rådfråga en professionell estetisk klinik för en personlig konsultation och rådgivning för att hitta den bästa behandlingen som passar just dig. På ShapeBy finns vårt dedikerade team av specialister redo att hjälpa dig att nå dina skönhetsmål på ett säkert och effektivt sätt.


 

2. De mest populära filler-märkena inkluderar:

 • Teosyal
 • Juvederm
 • Restylane

Varför är dessa filler-märken så populära?

Det finns flera faktorer som bidrar till populariteten hos dessa filler-märken. För det första har de alla en bevisad säkerhetsprofil och är FDA-godkända. För det andra har de en långvarig effekt och ger omedelbara resultat, vilket är viktigt för många patienter. Slutligen har de alla olika typer av fillers som är specifikt utformade för att möta olika behov och önskemål hos patienter.

Teosyal: Naturlig och anpassningsbar hudföryngring

Teosyal är ett av de mest populära filler-märkena på marknaden, och det finns goda skäl till det. Teosyal-fillers består av hyaluronsyra, en naturlig substans som redan finns i vår hud. Genom att injicera Teosyal-fillers kan man återställa förlorad volym och minska rynkor och fina linjer på ett naturligt sätt.

En av de stora fördelarna med Teosyal är dess anpassningsbarhet. Det finns olika varianter av Teosyal-fillers som är speciellt utformade för att passa olika områden i ansiktet, såsom kindben, läppar, och käklinje. Detta gör det möjligt för behandlaren att skräddarsy behandlingen efter varje individs unika behov och önskemål, vilket resulterar i naturliga och harmoniska resultat.

Teosyal-fillers har även långvariga effekter. Resultaten kan vara synliga i upp till 12-18 månader, vilket ger långvarig hudförbättring utan att behöva genomgå frekventa behandlingar.

Utöver detta är Teosyal känt för sin höga kvalitet och säkerhet. Produkterna är FDA-godkända och har genomgått rigorösa kliniska tester för att säkerställa deras effektivitet och säkerhet för patienter.

Juvederm: Förbättra volymen och konturerna

Juvederm är en annan framstående spelare på marknaden för fillers. Denna filler-serie använder också hyaluronsyra för att återställa volym och förbättra ansiktskonturerna. Juvederm-fillers är kända för sin släta konsistens och förmåga att ge naturliga resultat.

En av de stora fördelarna med Juvederm är dess långvariga effekt. Resultaten kan hålla i upp till ett år, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill ha långvariga resultat utan att behöva genomgå frekventa behandlingar.

Restylane: Mjuka upp rynkor och ge fukt

Restylane är ett annat välkänt filler-märke som erbjuder effektiva lösningar för att mjuka upp rynkor och ge fukt till huden. Restylane-fillers är baserade på hyaluronsyra och har en förmåga att binda fukt, vilket hjälper till att återställa hudens elasticitet och ungdomliga utseende.

En unik egenskap hos Restylane är dess teknologi för hudförbättring. Utöver att fylla ut rynkor kan vissa Restylane-fillers stimulera produktionen av kroppens eget kollagen, vilket bidrar till en förbättrad hudkvalitet över tiden.

Sammanfattningsvis är Teosyal, Juvederm och Restylane populära filler-märken av flera anledningar. Deras bevisade säkerhet, FDA-godkännande och långvariga effekt gör dem till pålitliga alternativ för dem som söker hudföryngring. Genom att erbjuda olika formuleringar och anpassningsbara lösningar kan dessa filler-märken möta olika behov och önskemål hos patienter, vilket gör dem till favoriter bland både behandlare och kunder.

Kontakta oss för att få reda på mer om Teosyal, Juvederm, Restylane och vilket filler-märke som kan vara det bästa valet för dina behov.

 

3. Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder fillerbehandlingar ett icke-kirurgiskt alternativ till ansiktslyftning som kan hjälpa dig att uppnå en mer ungdomlig och föryngrad look. De vanligaste fillerbehandlingarna inkluderar hyaluronsyra, kalciumhydroxylapatit och poly-L-mjölksyrabaserade fyllmedel.

De mest populära filler-märkena inkluderar Teosyal, Juvederm och Restylane, och dessa märken är populära på grund av deras säkerhetsprofil, långvariga effekt och olika typer av fillers som är utformade för att möta olika behov hos patienter. Om du är intresserad av en fillerbehandling, kontakta oss för en konsultation för att bestämma vilken behandling och vilket filler-märke som är bäst för dig.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Omdömen

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.