Auktoriserad hudterapeut

Brinner du för skönhet och service? Har du mÄngÄrig erfarenhet av hudvÄrd? Vill du skapa genuint minnesvÀrda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin pÄ vÄr nya klinik i Göteborg? DÄ vill vi trÀffa dig!


Plats

Göteborg

Form

HeltidstjÀnst

Startdatum

Vinter 2023

Auktoriserad hudterapeut

Brinner du för skönhet och service? Har du mÄngÄrig erfarenhet av hudvÄrd? Vill du skapa genuint minnesvÀrda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin pÄ vÄr nya klinik i Göteborg? DÄ vill vi trÀffa dig!


Plats

Göteborg

Form

HeltidstjÀnst

Startdatum

Vinter 2023

Om ShapeBy

Vi pÄ ShapeBy Àr vÀrldsledande experter inom injektionsbehandlingar, medicinsk hudvÄrd och laserbehandlingar. VÄr vision Àr att modernisera den estetiska branschen genom att göra den medicinsk sÀker, naturlig, uppfyllande och socialt acceptabel.

För att vara fullt fungerande och hĂ€lsosamma individer mĂ„ste vi kĂ€nna oss bekvĂ€ma i oss sjĂ€lva. Det handlar inte om att vara vacker i andras ögon. Det handlar om rĂ€tten att fĂ„ uttrycka det som finns pĂ„ insidan – pĂ„ utsidan. PĂ„ ShapeBy brinner vi för vĂ„ra patienters vĂ€lmĂ„ende. NĂ€r vi mĂ„r bra gör vi bra ifrĂ„n oss.

Med hjÀlp av marknadens frÀmsta behandlingstekniker, kompromisslös medicinsk sÀkerhet och en extraordinÀr patientupplevelse vill vi hjÀlpa vÄra patienter att bli den bÀsta versionen av sig sjÀlva. Vi Àr vÀldigt mÄna om att vÄr personal har en gedigen vÄrdutbildning och har sedan vi startade företaget 2018 endast jobbat med legitimerad personal.

ShapeBy bestÄr av ett gÀng hungriga, hÄrt arbetande och positiva individer frÄn sjukvÄrden, skönhetsbranschen, finansbranschen och serviceindustrin. Vi söker en likasinnad, högpresterande och lojal medarbetare som har ett genuint intresse för estetik.

TjÀnstebeskrivning

PĂ„ ShapeBy kommer du att komma i kontakt med Sveriges största skönhetsentusiaster och fĂ„ möjligheten att lĂ€ra dig frĂ„n marknadens frĂ€msta experter. Som Hudterapeut Ă€r du en av representanterna frĂ„n ShapeBy som vĂ„ra patienter förlitar sig mest pĂ„. Du ansvarar för att utveckla ShapeBy’s varumĂ€rke och vĂ€rderingar. PĂ„ ett professionellt, tillmötesgĂ„ende och varmt vis tar du emot, behandlar och ansvarar för ShapeBy’s patienter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som Hudterapeut inkluderar att:

  • Konsultera patienter inom medicinsk hudvĂ„rd, ge rĂ„dgivning och dela din expertis
  • Utföra behandlingar som:
    • LaserhĂ„rborttagning
    • Behandling av ytliga blodkĂ€rl och pigmentering med laser
    • Microneedling / PRP
    • Avancerad medicinsk hudvĂ„rd
  • Föra dokumentation och journaler
  • Driva merförsĂ€ljning av produkter och tjĂ€nster

Kvalifikationer

För att lyckas pÄ ShapeBy behöver du en vÀlutvecklad förmÄga att bemöta patienter och gÀster med skilda behov och förvÀntningar. Du kan hantera oförutsÀgbara situationer pÄ ett professionellt sÀtt, trivs att arbeta i en startup-miljö och Àr snabblÀrd.

Som Hudterapeut hos ShapeBy förvÀntar vi oss att du Àr extremt serviceinriktad, tÄlmodig, tillmötesgÄende, positiv, social och flexibel. Du tror pÄ ShapeBys vision, har förmÄgan att representera / sÀlja vÄr vision samt vÄra tjÀnster / produkter.

Som person stimuleras du av att arbeta i stÀndig förÀndring och har en vilja att vÀxa. Du Àr villig att kÀmpa för dina kollegor och kan rÀkna med att de gör detsamma för dig. Du stimuleras av att utveckla verksamheten och att tÀnka nytt. Du har ett strukturerat arbetssÀtt med fokus pÄ detaljer. Du ser fram emot att utvecklas med vÄr stÀndigt pÄgÄende interna utbildning och har lÀtt för att ta till dig information och applicera denna i ditt dagliga arbete.

För att trivas i rollen Àr du en person som fÄr energi av att ge god service och att sprida glÀdje till sÄvÀl besökare som kollegor. Givetvis delar du vÄra vÀrderingar kring professionalitet, patientsÀkerhet, generositet, pÄlitlighet och mÄlinriktning vilket Àven innefattar att du har ett fördomsfritt förhÄllningssÀtt.

Du vill lÀra dig av dom bÀsta och har god kÀnnedom om oss som företag innan du skickar in din ansökan. Du har ett genuint intresse för estetik och vÄr bransch. Du Àr införstÄdd och pÄlÀst om estetiska behandlingar och vad dessa innebÀr.

Vi förvÀntar oss Àven att

  • Du Ă€r en auktoriserad hudterapeut
  • Du har erfarenhet av servicerelaterat arbete mot ”high-end” kunder
  • Det Ă€r meriterande att ha erfarenhet av att utföra följande behandlingar:
    • LaserhĂ„rborttagning
    • Microneedling
    • Medicinsk hudvĂ„rd
  • Du Ă€r sjĂ€lvstĂ€ndig, lösningsorienterad och initiativtagande
  • Du Ă€r mĂ„l- och resultatorienterad
  • Du Ă€r strukturerad och noggrann
  • Du har utmĂ€rkta kunskaper i tal och skrift i bĂ„de svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystem Metodika Ă€r meriterande men inget krav

Övrigt

  • 6 mĂ„nader provanstĂ€llning som övergĂ„r till tillsvidareanstĂ€llning
  • Konkurrenskraftig mĂ„nadslön som bestĂ„r av grundlön samt provision

Ansökningsprocess

Är du personen vi söker? DĂ„ vill vi höra frĂ„n dig. Skicka gĂ€rna CV och personligt brev till work@shapeby.com med ”Hudterapeut Göteborg” som Ă€mnesrubrik. Vi ser fram emot att höra frĂ„n dig!