Bekämpa Håravfall med PRP!

Äntligen har marknadsledande PRP i USA kommit till Sverige!

Kämpar du med håravfall? Cellenis PRP-behandlingar erbjuder en banbrytande lösning för att stimulera hårväxt och förbättra hårkvaliteten. Genom att använda kroppens egna läkningsprocesser kan PRP hjälpa till att återställa hårhälsan och främja en tjockare, fylligare hårväxt.

Hos oss på ShapeBy tillhandahåller vi skräddarsydda PRP-behandlingar, utformade för att möta dina specifika behov. Vårt dedikerade team, med expertis inom PRP-tekniken, är redo att vägleda dig genom varje steg av behandlingen. Boka en tid för att lära dig mer om hur Cellenis PRP kan transformera ditt hår och stärka din självkänsla.

900+ omdömen på Google

Flest och nöjdast patienter enligt Google.

Behandlingstid

En behandling tar ca: 40 min.

Smärtnivå

Relativt smärtfri, kan upplevas en aning stickande/brännande

Efter behandling

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket.

PRP-behandling mot håravfall

Vad är PRP-behandling mot håravfall och hur effektiv är den?

Håravfall är ett vanligt tillstånd som kan påverka både män och kvinnor i alla åldrar. Detta problem kan uppstå på grund av en rad olika orsaker, inklusive genetik, hormonella förändringar, åldrande och stress. Håravfall kan vara särskilt framträdande på huvudets hårbärande områden, men kan även påverka andra delar av kroppen.

Även om håravfall kan drabba vem som helst, kan dess påverkan på självkänsla och sociala interaktioner vara betydande. Därför söker många effektiva metoder för att hantera och motverka detta tillstånd.

PRP, eller Platelet Rich Plasma, är en behandlingsmetod där en koncentrerad mängd blodplättar tas från patientens eget blod. Denna plasma, rik på tillväxtfaktorer, används sedan för att stimulera hårväxt och förbättra hårets kvalitet. Även om PRP-behandling inte kan "bota" håravfall permanent, har det visat sig vara effektivt för att bromsa håravfallsprocessen och främja ny hårväxt.

Genom att kombinera PRP-behandlingar med en rätt anpassad hårvårdsrutin kan patienter uppleva betydande förbättringar i hårtillväxt och hårets allmänna hälsa. Vi på ShapeBy är specialiserade på PRP-behandlingar och erbjuder individuellt anpassade lösningar för dem som kämpar med håravfall.

Upptäck skillnaden: Varför alla PRP behandlingar inte är likadana?

När det gäller PRP hårbehandling, är det lätt att anta att alla kliniker erbjuder samma tjänst och resultat. Men sanningen är att kvaliteten på din behandling beror starkt på det material som används – specifikt, vilket rör som används för att bearbeta ditt blod.

På vår klinik förstår vi att varje detalj räknas. Vi använder endast premiumrör från Cellenis för PRP-behandling, vilket gör en avgörande skillnad i effektiviteten av din behandling. Dessa rör är utformade för att maximera koncentrationen och renheten av de blodplättar som är avgörande för att stimulera hårväxten.

Varför är röret så viktigt? Det handlar om vetenskapen bakom PRP. När ditt blod bearbetas i ett högkvalitativt rör, separeras blodplättarna effektivt, vilket resulterar i en rikare plasma. Denna plasma är nyckeln till att stimulera hårsäckarna och främja hårväxt.

Många kliniker kompromissar med kvaliteten genom att använda standardrör, vilket kan leda till en mindre effektiv behandling. Men inte vi. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga behandlingen med de finaste materialen.

Välj kvalitet, välj effektivitet. Välj vår klinik för din PRP hårbehandling och upplev skillnaden som rätt utrustning kan göra. Ditt hår förtjänar det bästa – och det är precis vad vi erbjuder.

Vad gör Cellenis PRP unikt?

Högsta koncentrationen av PRP på marknaden: En av de mest framträdande egenskaperna hos Cellenis PRP är dess förmåga att uppnå marknadens högsta koncentration av blodplättar, med över 1 125 000 plättar per mikroliter. Denna exceptionellt höga koncentration säkerställer att behandlingen är optimalt potent och effektiv, vilket är avgörande för att stimulera hårväxt och bekämpa håravfall effektivt.

Effektiv reduktion av Röda blodkroppar: Cellenis PRP-tekniken reducerar röda blodkroppar med upp till 100%, vilket minskar risken för oönskad inflammation som kan uppstå i samband med PRP-behandlingar. Denna avancerade separationsprocess säkerställer att PRP-preparatet är renare och mer fokuserat på de komponenter som är mest gynnsamma för hårväxten.

Neutralt PH-värde för minskad smärta: Cellenis PRP-systemet har ett neutralt PH-värde, vilket bidrar till en markant minskning av smärta under behandlingen. Denna egenskap gör PRP-behandlingarna mer bekväma för patienterna, vilket är en viktig aspekt för att säkerställa en positiv behandlingsupplevelse.

Unik rörstorlek för ökad koncentration eller större mängd PRP: Cellenis PRP-tuber på 22 ml erbjuder en unik fördel i form av flexibilitet. Förutom att kunna producera en större mängd PRP, upp till 13 ml, ger de även möjlighet att öka koncentrationen av plättar ytterligare. Detta är en helt unik egenskap på marknaden och ger behandlaren möjlighet att skräddarsy PRP-behandlingen utifrån varje patients individuella behov. Denna anpassningsbara approach gör det möjligt att optimera behandlingen för maximal effektivitet, oavsett om målet är att täcka större områden eller att uppnå en mer koncentrerad behandling för specifika områden.

Högsta säkerhetsstandard med Vakuumförseglade tuber: Säkerheten är central i Cellenis PRP-system, där varje tub är vakuumförseglad. Denna säkerhetsåtgärd minimerar risken för kontaminering och säkerställer att PRP-preparatet förblir sterilt och säkert att använda. Denna höga standard på säkerhet och hygien bidrar till att göra Cellenis PRP till en pålitlig och trygg behandlingsmetod.

Omdömen

Alexa Mac Donald, Finland

“The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

Viktoria Berg, Sverige

“Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

Adam Farhoumand, Sverige

“Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

Anitha Clemence, Sverige

“Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

Nindy Kaur, Kanada

“I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

Vanliga frågor

1Är resultat av PRP-behandlingar för håravfall permanenta?
Tyvärr kan håravfall vara en fortskridande process, särskilt om det orsakas av faktorer som genetik, hormonella förändringar eller åldrande. Även om Cellenis PRP-behandlingar kan vara mycket effektiva för att stimulera hårväxt och minska håravfall, kan det vara nödvändigt med upprepade behandlingar för att upprätthålla och stärka resultaten över tid. Varje behandling med Cellenis PRP bidrar till att förbättra hårets kvalitet och densitet, men en kontinuerlig behandlingsplan kan krävas för att hantera håravfall långsiktigt, speciellt i fall av kroniska eller genetiska tillstånd av håravfall.
1Har PRP-behandlingar för håravfall biverkningar?
PRP-behandlingar anses vara säkra och fria från allvarliga biverkningar, eftersom de använder patientens eget blod. Dock kan vissa uppleva milda reaktioner som ömhet eller svullnad vid injektionsställena.
1Är PRP-behandlingar för håravfall effektiva för alla typer av håravfall?
PRP-behandlingar kan vara effektiva för olika typer av håravfall, inklusive androgen alopeci (manligt och kvinnligt mönster håravfall) och alopecia areata. Dock kan resultaten variera beroende på håravfallstyp och andra individuella faktorer.
1Vad kan jag förvänta mig under en PRP-behandling för håravfall?
Under en PRP-behandling tas en liten mängd av patientens blod, vilket sedan centrifugeras för att separera ut plasma rik på blodplättar. Denna PRP injiceras sedan i hårbotten på de områden som påverkas av håravfall. Behandlingen varar vanligtvis omkring 40 minuter varav själva injektionsdelen varar ca 10min och kan involvera en viss ömhet i behandlingsområdet efteråt.
1Hur ofta behöver jag genomgå PRP-behandling för att se resultat?
För att uppnå optimala resultat med PRP-behandlingar rekommenderar vi inledningsvis en serie av 3–4 behandlingar, med en månads mellanrum mellan varje session. Denna initiala behandlingsplan är utformad för att effektivt aktivera kroppens positiva regenereringsprocesser. Efter denna intensiva fas, är det vanligtvis tillräckligt med en underhållsbehandling var sjätte månad för att bibehålla de uppnådda resultaten. Det exakta antalet behandlingar och deras frekvens anpassas individuellt och bestäms under en konsultation, baserat på varje kunds unika utgångsläge och önskemål.
1Vilka faktorer kan påverka effektiviteten av PRP-behandlingar för håravfall?
Effektiviteten av PRP-behandlingar kan påverkas av flera faktorer, inklusive patientens ålder, hälsotillstånd och livsstilsfaktorer som rökning och alkoholkonsumtion. En hälsosam livsstil och god hydrering kan förbättra resultaten av behandlingen.
1Hårtransplantation och PRP?
Det är viktigt att underhålla med PRP-behandlingar efter en hårtransplantation eftersom dessa behandlingar kan främja snabbare läkning och förbättra hårväxtens kvalitet. PRP, som innehåller koncentrerade tillväxtfaktorer från patientens eget blod, kan stimulera de transplanterade hårsäckarna och stödja den naturliga hårväxten. Regelbundna PRP-sessioner efter transplantationen kan därmed bidra till att maximera och upprätthålla de positiva resultaten av ingreppet.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Kindkonturering

  Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Bekämpa Håravfall med PRP!

  Äntligen har marknadsledande PRP i USA kommit till Sverige!

  Kämpar du med håravfall? Cellenis PRP-behandlingar erbjuder en banbrytande lösning för att stimulera håråterväxt och förbättra hårkvaliteten. Genom att använda kroppens egna läkningsprocesser kan PRP hjälpa till att återställa hårhälsan och främja en tjockare, fylligare hårväxt.

  Hos oss på ShapeBy tillhandahåller vi skräddarsydda PRP-behandlingar, utformade för att möta dina specifika behov. Vårt dedikerade team, med expertis inom PRP-tekniken, är redo att vägleda dig genom varje steg av behandlingen. Boka en tid för att lära dig mer om hur Cellenis PRP kan transformera ditt hår och stärka din självkänsla.

  900+ omdömen på Google

  Flest och nöjdast patienter enligt Google.

  Behandligstid

  En behandling tar ca:40 min.

  Smärtnivå

  Relativt smärtfri, kan upplevas som kittlande och en aning stickande/brännande.

  Efter behandling

  Du kan återgå till jobb direkt efter besöket.

  PRP-behandling mot håravfall

  Vad är PRP-behandling mot håravfall och hur effektiv är den?

  Håravfall är ett vanligt tillstånd som kan påverka både män och kvinnor i alla åldrar. Detta problem kan uppstå på grund av en rad olika orsaker, inklusive genetik, hormonella förändringar, åldrande och stress. Håravfall kan vara särskilt framträdande på huvudets hårbärande områden, men kan även påverka andra delar av kroppen.

  Även om håravfall kan drabba vem som helst, kan dess påverkan på självkänsla och sociala interaktioner vara betydande. Därför söker många effektiva metoder för att hantera och motverka detta tillstånd.

  PRP, eller Platelet Rich Plasma, är en behandlingsmetod där en koncentrerad mängd blodplättar tas från patientens eget blod. Denna plasma, rik på tillväxtfaktorer, används sedan för att stimulera hårväxt och förbättra hårets kvalitet. Även om PRP-behandling inte kan "bota" håravfall permanent, har det visat sig vara effektivt för att bromsa håravfallsprocessen och främja ny hårväxt.

  Genom att kombinera PRP-behandlingar med en rätt anpassad hårvårdsrutin kan patienter uppleva betydande förbättringar i hårtillväxt och hårets allmänna hälsa. Vi på ShapeBy är specialiserade på PRP-behandlingar och erbjuder individuellt anpassade lösningar för dem som kämpar med håravfall.

  Upptäck skillnaden: Varför alla PRP behandlingar inte är likadana?

  När det gäller PRP hårbehandling, är det lätt att anta att alla kliniker erbjuder samma tjänst och resultat. Men sanningen är att kvaliteten på din behandling beror starkt på det material som används – specifikt, vilket rör som används för att bearbeta ditt blod.

  På vår klinik förstår vi att varje detalj räknas. Vi använder endast premiumrör från Cellenis för PRP-behandling, vilket gör en avgörande skillnad i effektiviteten av din behandling. Dessa rör är utformade för att maximera koncentrationen och renheten av de blodplättar som är avgörande för att stimulera hårväxten.

  Varför är röret så viktigt? Det handlar om vetenskapen bakom PRP. När ditt blod bearbetas i ett högkvalitativt rör, separeras blodplättarna effektivt, vilket resulterar i en rikare plasma. Denna plasma är nyckeln till att stimulera hårsäckarna och främja hårväxt.

  Många kliniker kompromissar med kvaliteten genom att använda standardrör, vilket kan leda till en mindre effektiv behandling. Men inte vi. Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga behandlingen med de finaste materialen.

  Välj kvalitet, välj effektivitet. Välj vår klinik för din PRP hårbehandling och upplev skillnaden som rätt utrustning kan göra. Ditt hår förtjänar det bästa – och det är precis vad vi erbjuder.

  Vad gör Cellenis PRP unikt?

  Högsta koncentrationen av PRP på marknaden: En av de mest framträdande egenskaperna hos Cellenis PRP är dess förmåga att uppnå marknadens högsta koncentration av blodplättar, med över 1 125 000 plättar per mikroliter. Denna exceptionellt höga koncentration säkerställer att behandlingen är optimalt potent och effektiv, vilket är avgörande för att stimulera hårväxt och bekämpa håravfall effektivt.

  Effektiv reduktion av Röda blodkroppar: Cellenis PRP-tekniken reducerar röda blodkroppar med upp till 100%, vilket minskar risken för oönskad inflammation som kan uppstå i samband med PRP-behandlingar. Denna avancerade separationsprocess säkerställer att PRP-preparatet är renare och mer fokuserat på de komponenter som är mest gynnsamma för hårväxten.

  Neutralt PH-värde för minskad smärta: Cellenis PRP-systemet har ett neutralt PH-värde, vilket bidrar till en markant minskning av smärta under behandlingen. Denna egenskap gör PRP-behandlingarna mer bekväma för patienterna, vilket är en viktig aspekt för att säkerställa en positiv behandlingsupplevelse.

  Unik rörstorlek för ökad koncentration eller större mängd PRP: Cellenis PRP-tuber på 22 ml erbjuder en unik fördel i form av flexibilitet. Förutom att kunna producera en större mängd PRP, upp till 13 ml, ger de även möjlighet att öka koncentrationen av plättar ytterligare. Detta är en helt unik egenskap på marknaden och ger behandlaren möjlighet att skräddarsy PRP-behandlingen utifrån varje patients individuella behov. Denna anpassningsbara approach gör det möjligt att optimera behandlingen för maximal effektivitet, oavsett om målet är att täcka större områden eller att uppnå en mer koncentrerad behandling för specifika områden.

  Högsta säkerhetsstandard med Vakuumförseglade tuber: Säkerheten är central i Cellenis PRP-system, där varje tub är vakuumförseglad. Denna säkerhetsåtgärd minimerar risken för kontaminering och säkerställer att PRP-preparatet förblir sterilt och säkert att använda. Denna höga standard på säkerhet och hygien bidrar till att göra Cellenis PRP till en pålitlig och trygg behandlingsmetod.

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Så här går det till
  vid en behandling.

  1. Boka konsultation

  Om du är intresserad av en injektionsbehandling måste du först boka en konsultation. Detta kan ske digitalt eller fysiskt. Konsultationen måste utföras minst 2 dagar innan din behandling. Om du besökt oss inom 6 månader för injektionsbehandling krävs ingen ny konsultation.


  2. Boka behandlingar

  Under din konsultation gör vi en professionell bedömning. Vi hjälper dig med en personlig behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.


  3. Påbörja behandling

  Sätt igång med din behandlingsplan så snart du känner dig redo. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor utför behandlingen på dig, erbjuder dig en komplett ansiktsanalys, och vägleder dig hela vägen.


  4. Kontinuerliga behandlingar

  Efter din första behandling bokar vi in nästa behandling. Regelbundna behandlingar leder till bästa resultat!


  1
  4

  Kontakta oss

  Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


   Andra är även intresserade av

   Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

   Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

   Kindkonturering

   Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

   10 saker att tänka på innan en läppförstoring

   Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

   ShapeBy Face
   Refinement

   Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.