Lash & Browlift

Vakna med strålande ögon!

Är du trött på att använda ögonfransböjare varje morgon för att försöka få dina fransar se längre och mer definierade ut? Med en lashlift vaknar du upp varje morgon med perfekt böjda fransar som ger dig ett piggare och mer strålande utseende, redo att möta dagen! Kombinera med Browlift/Browlamination för att få ordning på brynstrån som är svåra att styla.

Lash & Browlift

Vakna med strålande ögon!

Är du trött på att använda ögonfransböjare varje morgon för att försöka få dina fransar se längre och mer definierade ut? Med en lashlift vaknar du upp varje morgon med perfekt böjda fransar som ger dig ett piggare och mer strålande utseende, redo att möta dagen! Kombinera med Browlift/Browlamination för att få ordning på brynstrån som är svåra att styla.

Behandlingstid

En behandling tar 45 min, varav ingreppet ca: 30 min.

Skonsamt resultat

Innehåller vårdande ingredienser för att inte torka ut fransarna och brynen.

Skräddarsydd teknik

Behandlingen utförs med skräddarsydd teknik.

Hopp in hopp ut

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket.

Behandlingstid

En behandling tar 30-45 min, varav ingreppet ca: 10 min.

+10.000 läppar

Vi har format över 10.000 patienters läppar.

Skräddarsydd teknik

Behandlingen utförs med skräddarsydd teknik utvecklad av Dr. Neha.

Hopp in hopp ut

Du kan återgå till jobb direkt efter besöket utan större svullnad/blåmärken.


ShapeBy’s Lashlift & Browlift.

Vår lashlift & browlift behandling är inte bara bekväm och effektiv, den ger dig också långvariga resultat som håller i flera veckor. Genom att använda en skonsam lösning lyfter vi dina naturliga fransar uppåt, vilket skapar en vacker böj och öppnar upp dina ögon för en piggare look och illusionen av längre fransar. Browliftet är som en brazilian blowout för dina bryn! Det gör att du kan styla brynen precis som du vill, brynen ser dessutom fylligare ut.

Lashlift/Fransböjning är en skönhetsbehandling som används för att ge ett semi permanent resultat av att böja upp fransarna. Under en lash lift-behandling applicerar man en kemisk lösning på dom naturliga ögonfransarna för att böja dem uppåt, vilket gör att fransarna ser längre ut än om dom är rakt fram eller rakt ner. Vi använder enbart högkvalitativa produkter som är säkra och skonsamma mot ögonfransarna och huden runt ögonpartiet. 

Visa mer

 

Att tänka på inför behandlig

Inför en lash lift-behandling är det viktigt att förbereda sig för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat och minskar risken för eventuella komplikationer. Här är några saker att tänka på: 

 • Förberedelse: Säkerställ att dina fransar och bryn är rena och fria från produktrester. 
 • Kommunikation: Kommunicera eventuella önskemål eller frågor med din lash lift-tekniker innan behandlingen. Diskutera vilken typ av effekt du är ute efter och eventuella förväntningar du har. 
 • Hälsa och allergier: Informera din behandlare om eventuella allergier eller hudkänsligheter du har, särskilt om du har reagerat på liknande behandlingar tidigare. Det är också viktigt att du är i allmänt god hälsa innan du genomgår behandlingen.

Visa mer

 

Så går en behandling till.

11. Tidsbokning
Du bokar en tid för en behandling hos oss genom vårt bokningssystem på vår boknings sida.
22. Konsultation
Kommunicera eventuella önskemål eller frågor med din behandlare innan behandlingen. Diskutera vilken typ av effekt du är ute efter och eventuella förväntningar du har.
33. Behandling
Behandlingen utförs av våra skickliga auktoriserade hudterapeuter. Du får fylla i en hälsodeklaration innan behandlingen startar.
44. Eftervård
Njut av din nya pigga look direkt efter behandlingen! Undvika att gnugga ögonen, använd inte oljebaserade produkter på behandlat område under 24h undvik vattenkontakt de första 24 timmarna för att behålla en bra hållbarheten av resultatet.

ShapeBy har setts i:

Vanliga frågor

1Hur länge håller ett lashlift och browlift resultat?
Resultatet av en lashlift och browlift behandling varierar från person till person, men vanligtvis håller det i ungefär 6 till 8 veckor. Efter denna tid börjar dina naturliga ögonfransar och ögonbryn att växa ut.
1Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Undvika att gnugga ögonen, använd inte oljebaserade produkter på behandlat område under 24h undvik vattenkontakt de första 24 timmarna för att behålla en bra hållbarheten av resultatet.
1Kan man behandla alla typer av fransar och bryn?
Jajamen! Vi anpassar verkningstiden av lashliftet och browliftet för att behandlingen ska bli så skonsam som möjligt.
1Är behandlingen permanent?
Nej, dina nya ögonfransar som växer ut påverkas inte.
1Vad händer om jag inte kan komma på min nästa tid inom 8 veckor?
Det är ingen fara om du behöver skjuta på din behandling ytterligare några veckor. Det viktigaste är att du inte utför behandlingen tidigare än 6-8 veckor.
1Gör behandlingen ont?
Nej, tvärtom så är det avslappnande och är en bra stund för avkoppling och trevliga samtal med våra underbara hudterapeuter. Passa på att rådfråga om hudvård när du har ett proffs så nära till hands!

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Kindkonturering

  Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Vanliga frågor

  1Vem är kvalificerad för medicinsk viktnedgång?
  I Sverige, för vuxna som kämpar med övervikt eller fetma, finns det fyra specifika mediciner som är godkända för användning. Dessa mediciner rekommenderas främst för personer med en betydande grad av övervikt, vilket ofta definieras som ett kroppsmasseindex (BMI) över 30 kg/m^2, eller för de med ett BMI över 27 kg/m^2 som även har relaterade hälsoproblem såsom högt blodtryck, förhöjda blodfettsnivåer, ökat blodsocker, åderförkalkning eller sömnapné. Dessa läkemedel är inte bara till för att minska vikt, utan även för att hjälpa patienter att behålla sin nya, lägre vikt, särskilt efter betydande viktminskning som uppnåtts genom dietändringar eller fetmakirurgi. Det är viktigt att notera att alla läkare med rätt behörighet kan förskriva dessa mediciner. Beslutet att använda sådan medicinering tas av den behandlande läkaren tillsammans med patienten, baserat på en noggrann bedömning av patientens unika behov och situation, och ska alltid grundas på vetenskapliga rön och beprövad klinisk erfarenhet.
  1Vilka övriga kriterier måste man uppfylla?
  För att delta i vårt viktminskningsprogram bör din ålder vara inom intervallet 18 till 75 år. Det är viktigt att du just nu har en övervikt och att du känner dig redo och motiverad att engagera dig i vårt program som löper över en period av 3 till 12 månader. Deltagare i programmet får inte vara gravida eller ha planer på att bli gravida medan behandlingen pågår. Innan vi påbörjar behandlingen kommer vi dessutom att genomföra blodtester för att bekräfta att din hälsa är på en nivå som möjliggör säker deltagelse i programmet.
  1Måste jag ta mediciner hela livet?
  Fetma och övervikt är en långvarig hälsoutmaning. När man upphör med en medicinsk behandling för övervikt, är det inte ovanligt att kroppen gradvis återgår till sin tidigare vikt. Att avbryta medicineringen är riskfritt och det är möjligt att återuppta behandlingen om man upptäcker en ökning i vikt. Det är en stark rekommendation att genomföra varaktiga livsstilsförändringar, som att integrera regelbunden fysisk aktivitet och justera sina matvanor, vilket kan vara till hjälp för att upprätthålla vikten på en hälsosam nivå efter att ha uppnått en målvikt.
  1Vilka läkemedel ändvänds för viktminskning?
  Behandling baseras alltid på läkarens individuella bedömning för att passa varje unik patients behov bäst. Med det sagt så tenderar vi att prioritera användningen av de senaste medicinerna, kända som GLP1-analoger.
  1Hur mycket vikt kommer jag att tappa?
  Din egen vilja och önskemål spelar en stor roll i viktminskningsprocessen. Enligt studier där moderna mediciner används, noteras en genomsnittlig viktnedgång på ca: 15% över en period på strax över 12 månader. Vår erfarenhet visar att personer som följer en strikt kaloribegränsad diet kan tappa ca: 10-20kg redan under de 3 första månaderna. Det finns inget rätt eller fel sätt att gå ner i vikt. För dem som upplever en snabb viktnedgång är det viktigt att fokusera på att bibehålla muskelmassa genom träning och en proteinrik kost, för att undvika en oproportionerlig förlust av muskler jämfört med fett.
  1Kan jag få medicin mot övervikt på högkostnadsskydd?
  För närvarande är det så att de läkemedel som är mest kraftfulla för att reglera aptiten och behandla fetma endast omfattas av högkostnadsskyddet om patienten lider av typ 2-diabetes. Personer utan denna diagnos måste, i nuläget, tyvärr bära den fulla kostnaden för medicineringen själva.
  1Hur fungerar medicinsk viktnedgång?
  Medicinsk viktförminskning utnyttjar ett specifikt hormon som naturligt finns i kroppen och som spelar en central roll i matsmältningen. Detta hormon, som tillhör gruppen inkretiner och är känt som GLP-1, har genomgått en transformation för att förlänga dess närvaro och funktion i blodomloppet innan det naturligt nedbryts. Normalt sett frisätts GLP-1 från tarmen i samband med matintag. De modifierade versionerna av detta hormon, kända som GLP-1-analoger, var de första i sitt slag att få godkännande som läkemedel. Genom att sakta ner magens tömningsprocess, bidrar de till en förlängd känsla av mättnad genom att stimulera frisättningen av hormoner som kommunicerar med hjärnan att vi inte längre behöver mat. Dessa läkemedel, såsom semaglutid, liraglutid och dulaglutid, bidrar även till att sänka nivåerna av blodsocker och blodfetter samt att minska blodtrycket.

  Kontakta oss

  Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


   Andra är även intresserade av

   Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

   Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

   Kindkonturering

   Genom att skulptera kindbenen med filler ser man en omedelbar effekt av fyllnad och uppstramning.

   10 saker att tänka på innan en läppförstoring

   Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

   ShapeBy Face
   Refinement

   Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.