Dermapen 4

För ökad spänst och omedelbar lyster

Vi på ShapeBy har som vision att alltid erbjuda våra patienter de mest resultatinriktade behandlingarna. Vår målsättning är att skräddarsy alla behandlingar efter patientens individuella behov och önskemål, och på så sätt uppnå maximalt resultat vid varje enskilt behandlingstillfälle. Därför har vi valt att kombinera Dermapen med kemisk peel som en unik behandlingskombination hos oss.

Den anpassade kemiska peelingen avlägsnar effektivt förbrukade hudceller och gör huden mer mottaglig för den djupgående Dermapen behandlingen. Syftet med Dermapen är att skapa små mikrokanaler i huden och på så sätt tvinga alla hudens processer till nybildning och reparation. För att förhöja effekten av detta ytterligare har vi valt att arbeta med småmolekylär hyaluronsyra i kombination med individanpassade serum, som genom dessa kanaler får möjlighet att penetrera djupare ner i huden – allt för att du ska uppnå maximalt resultat.

ShapeBy Dermapen

Glow

Fantastisk lyster samt omedelbar ökning av fukten i huden
ShapeBy Dermapen

Struktur

Förminskar porer, förfinar linjer och rynkor samt arbetar utjämnande på akneärr
ShapeBy Dermapen

Spänst

Ökar elasticitet och produktionen av kollagen markant
ShapeBy Dermapen

Stimulans

Slussar ned anpassade aktiva ingredienser i huden för en kraftfullare effekt
ShapeBy Dermapen

Glow

Fantastisk lyster samt omedelbar ökning av fukten i huden
ShapeBy Dermapen

Struktur

Förminskar porer, förfinar linjer och rynkor samt arbetar utjämnande på akneärr
ShapeBy Dermapen

Spänst

Ökar elasticitet och produktionen av kollagen markant
ShapeBy Dermapen

Stimulans

Slussar ned anpassade aktiva ingredienser i huden för en kraftfullare effekt

Vad är Dermapen?
Dermapen är en effektiv behandling där man med hjälp av 16 sterila engångsnålar skapar mikrokanaler i huden. Med hjälp av dessa slussas våra skräddarsydda serum, bestående av kraftfulla och fuktbindande ingredienser, ner i djupare cellager. Dessutom stimuleras även hudens naturliga produktion av kollagen och elastin genom processen, vilket bidrar till en långsiktig spänstökning och förbättring av strukturen.

Vad kan vi behandla?
Dermapen fungerar väldigt bra på de allra flesta hudtyper och hudtillstånd tack vare att man anpassar nålarnas djup och hastighet efter varje enskild patient. Vanliga behandlingsområden är akneärr, solskador och hudföryngring som alla brukar svara mycket bra på behandlingen. Vilken behandlingsintervall och antal behandlingar som passar just dig hjälper vi dig att komma fram till när du besöker oss.

När ser man resultatet av behandlingen?
Redan några dagar efter behandlingen upplever man vanligtvis en ökad lyster samt en mer återfuktad hud. Själva kollagenstimulansen och spänstökningen tar betydligt längre tid än så och fortsätter att förbättras upp till 12 månader efter utförd behandling.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?
Efter behandlingen syns oftast en lätt till kraftig rodnad, som ett bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process i huden. Mängder av tillväxtfaktorer har frigjorts och bidrar till nybildning av kollagen och elastin. Rodnaden brukar till större del lägga sig efter några timmar men kan vara upp till ett dygn. Du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen (med undantag för nedanstående punkter). De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efter är torrhet, flagnande och en lätt rodnad. Injektionsbehandlingar bör undvikas på området 2 veckor före och efter utförd behandling. Kraftfulla hudvårdsprodukter/receptbelagda preparat bör användas med försiktighet dagarna efteråt.

För att undvika infektion bör du helt avstå från följande det första dygnet:

  • Hård fysisk träning
  • Varma bad, jacuzzi eller bastu
  • Brun utan sol
  • Smink eller kraftfulla hudvårdsprodukter
  • Sol och UV-strålning

Försiktighet med sol är ett måste då huden är betydligt känsligare direkt efter en behandling och har därför lättare att bilda pigmenteringar om huden utsätts för UV-strålning. Grundtanken med Dermapen är dessutom att stimulera huden och öka dess egna produktion av kollagen och elastin, något som blir försämrat om man är oförsiktig med sol och UV-strålning. För optimalt resultat efter behandlingen bör man alltså dagligen använda sig av ett fullgott solskydd, oavsett väderlek och årstid.


BOKA TID