Injektionsbehandlare

Brinner du för skönhet och service? Vill du skapa genuint minnesvärda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin på vår nya klinik i Göteborg? Då vill vi träffa dig!


Plats

Göteborg

Form

Heltidstjänst

Startdatum

Vinter 2023

Injektions-behandlare

Brinner du för skönhet och service? Vill du skapa genuint minnesvärda patientupplevelser? Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom skönhet och estetisk medicin på vår nya klinik i Göteborg? Då vill vi träffa dig!


Plats

Göteborg

Form

Heltidstjänst

Startdatum

Vinter 2023

Om ShapeBy

Vi på ShapeBy är världsledande experter inom injektionsbehandlingar, medicinsk hudvård och laserbehandlingar. Vår vision är att modernisera den estetiska branschen genom att göra den medicinsk säker, naturlig, uppfyllande och socialt acceptabel.

För att vara fullt fungerande och hälsosamma individer måste vi känna oss bekväma i oss själva. Det handlar inte om att vara vacker i andras ögon. Det handlar om rätten att få uttrycka det som finns på insidan – på utsidan. På ShapeBy brinner vi för våra patienters välmående. När vi mår bra gör vi bra ifrån oss.

Med hjälp av marknadens främsta behandlingstekniker, kompromisslös medicinsk säkerhet och en extraordinär patientupplevelse vill vi hjälpa våra patienter att bli den bästa versionen av sig själva. Vi är väldigt måna om att vår personal har en gedigen vårdutbildning och har sedan vi startade företaget 2018 endast jobbat med legitimerad personal.

ShapeBy består av ett gäng hungriga, hårt arbetande och positiva individer från sjukvården, skönhetsbranschen, finansbranschen och serviceindustrin. Vi söker en likasinnad, högpresterande och lojal medarbetare som har ett genuint intresse för estetik.

Tjänstebeskrivning

På ShapeBy kommer du att komma i kontakt med Sveriges största skönhetsentusiaster och få möjligheten att lära dig från marknadens främsta experter. Som Injektionsbehandlare är du en av representanterna från ShapeBy som våra patienter förlitar sig mest på. Du ansvarar för att utveckla ShapeBys varumärke och värderingar. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt vis tar du emot, behandlar och ansvarar för en stor del av ShapeBys patientbas. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som Injektionsbehandlare inkluderar att:

 • Rådge och vägleda patienter inom injektionsbehandlingar
 • Utföra Injektionsbehandlingar så som Rynkbehandling, fillers och trådlyft
 • Föra patientjournaler
 • Driva merförsäljning av produkter och tjänster
 • Aktivt medverka i uppbyggnaden av en av Sveriges snabbast växande företag

Kvalifikationer

För att lyckas på ShapeBy behöver du en välutvecklad förmåga att bemöta patienter och gäster med skilda behov och förväntningar. Du kan hantera oförutsägbara situationer på ett professionellt sätt, trivs att arbeta i en startup-miljö och är snabblärd.

Som Injektionsbehandlare hos ShapeBy förväntar vi oss att du är extremt serviceinriktad, tålmodig, tillmötesgående, positiv, social och flexibel. Du tror på ShapeBys vision, har förmågan att representera / sälja vår vision samt våra tjänster / produkter.

Som person stimuleras du av att arbeta i ständig förändring och har en vilja att växa. Du är villig att kämpa för dina kollegor och kan räkna med att de gör detsamma för dig. Du stimuleras av att utveckla verksamheten och att tänka nytt. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och har ett gott estetiskt öga. Du ser fram emot att utvecklas med vår ständigt pågående interna utbildning och har lätt för att ta till dig information och applicera denna i ditt dagliga arbete.

För att trivas i rollen är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Givetvis delar du våra värderingar kring professionalitet, patientsäkerhet, generositet, pålitlighet och målinriktning vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Du vill lära dig av dom bästa och har god kännedom om oss som företag innan du skickar in din ansökan. Du har ett genuint intresse för estetik och vår bransch. Du är införstådd och påläst om estetiska behandlingar och vad dessa innebär.

Vi förväntar oss även att

 • Du är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska
 • Det är meriterande men inget krav att ha erfarenhet av servicerelaterat arbete
 • Det är meriterande men inget krav att ha erfarenhet inom sjukvården
 • Det är meriterande men inget krav att ha erfarenhet att utföra injektionsbehandlingar
 • Du är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande
 • Du är mål- och resultatorienterad
 • Du är strukturerad och noggrann
 • Du har utmärkta kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
 • Tidigare erfarenhet av avancerad medicinsk hudvård är meriterande men inget krav
 • Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystemet Metodika är meriterande men inget krav

Övrigt

 • 6 månader provanställning som övergår till tillsvidareanställning
 • Löneform: Konkurrenskraftig månadslön som består av grundlön samt provision

Ansökningsprocess

Är du personen vi söker? Då vill vi höra från dig. Skicka gärna CV och personligt brev till work@shapeby.com med ”Injektionsbehandlare Göteborg” som ämnesrubrik. Vi ser fram emot att höra från dig!