Laser hårborttagning Göteborg

ShapeBy erbjuder den senaste och mest effektiva tekniken inom hårborttagning med laser!

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande både bland män och kvinnor men efter några besök hos ShapeBy Laser hårborttagning Göteborg kan det bli ett minne blott! Det är tack vare marknadens snabbaste och mest kraftfulla lasermaskin vid namn MT Thunder. Den här typen av lasermaskin har två våglängder vilket gör att vi kan behandla alla hudtoner snabbt och effektivt med långsiktiga resultat.

Laser hårborttagning Göteborg

ShapeBy erbjuder den senaste och mest effektiva tekniken inom hårborttagning med laser!

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande både bland män och kvinnor men efter några besök hos ShapeBy Laser hårborttagning Göteborg kan det bli ett minne blott! Det är tack vare marknadens snabbaste och mest kraftfulla lasermaskin vid namn MT Thunder. Den här typen av lasermaskin har två våglängder vilket gör att vi kan behandla alla hudtoner snabbt och effektivt med långsiktiga resultat.


 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


 

Vi vill göra skönhetsbranschen säkrare och det gäller även behandlingarna som utförs hos våra hudterapeuter. Grundliga hudanalyser är en stor del av våra behandlingar för att noggrant planera unika behandlingsplaner för varje patient.

Slipp rakning, plockning eller vaxning som ger kortvariga resultat och kan leda till irritation i huden, fokusera istället på bestående resultat med laser hårborttagning i vår klinik i Göteborg. Det är skonsamt mot huden och går mycket snabbare tack vare marknadens säkraste och mest kraftfulla maskin- manövrerat av våra erfarna hudterapeuter.

Vad ingår i en behandling med laser hårborttagning hos ShapeBy Göteborg?

Vi går noggrant igenom din hälsodeklaration, behandlingsproceduren och eftervårdrekommendationer under behandlingen för att kunna utgå från dina förutsättningar och nå bästa resultat.

En noggrann hudkonsultation utförs av Göteborgs främsta hudterapeuter för att lägga upp en personlig behandlingsplan. Hudtyp, hudens tjocklek och hårets växtfas analyseras för att skräddarsy den perfekta laserhårborttagningen just för dig och dina förutsättningar.

 

Vad ska jag tänka på innan min behandling med laser hårborttagning?

Vi arbetar med marknadens snabbaste och mest effektiva lasermaskin. För att laserstrålarna ska penetrera på rätt djup så krävs det att det önskade behandlingsområdet är rakat. Det är till stor fördel om detta är utförs i hemmet dagen innan så går behandlingen snabbt och smidigt både för dig och din hudterapeut.

Vaxning eller plockning av hårstrån ska undvikas både innan och under behandlingsprocessen eftersom laserstrålarna då inte har något hårstrå att söka upp och eliminera.

Solning, solarium och brun-utan-sol produkter ska undvikas 6 veckor innan behandlingstillfället för att kunna utföra laserhårborttagningen.

Hur utförs en laser hårborttagning på ShapeBy Göteborg?

Efter din hudkonsultation och hudanalys rengörs det området som ska behandlas och laserhårborttagningen startar. Du och din hudterapeut använder specifika glasögon som skyddar ögonen från exponering av laserljuset.

Eftersom vi använder en laser som har kombinerad teknik behövs ingen gelé appliceras på behandlingsområdet för att ljuset ska nå ner. Laser hårborttagningen tar 10 minuter eller mer beroende på hur stort det behandlingsområdet är och tack vare det effektiva kylningssystemet är det nästintill smärtfritt. Smidigaste laser hårborttagning i Göteborg!

Antalen behandlingar som krävs är olika från person till person men en generell rekommendation är 4-8 tillfällen beroende på växtfas, hudtyp och eftervård.

 

Vad sker i huden vid en laser hårborttagning?

Lasern utstrålar ljus som söker upp hårsäcken via dess melaninpigment och ljuskontrast gentemot hudtonen. Ljuset omvandlas till värme som förs ner i hårsäcken, hettar upp den och inaktiverar den permanent. Hårsäcken värms upp till över 70 grader för att kunna inaktiveras. Det kräver en kraftfull lasermaskin med hög säkerhet och precision som handhas av en välutbildad hudterapeut.

De behandlade hårstråna ligger till en början kvar i den döda hårsäcken, och kommer att stötas ut på naturlig väg med tiden.

Vad är hårcykel och växtfas?

Vår hårväxt påverkas av olika faktorer såsom arvsanlag, ålder, nutrition och hormoner. Hur håret växer varierar på olika ställen på kroppen. Gemensamt är att alla kroppens hårsäckar befinner sig i ett av hårets tre olika livscyklar; den aktiva fasen (anagen fas), övergångsfasen (katagen fas) samt vilofasen (telogen fas).

Det är endast i den aktiva fasen tillväxtfasen som man kan ta bort hår med laser. Det är då håret är kraftigt pigmenterat med melanin och har kontakt med hårsäcken där stamcellerna sitter som vi vill eliminera med lasern.

På armar och ben är växtcykeln på ca 2- 4 mån och här befinner sig endast 20 - 30% av håret i den aktiva fasen. I ansiktet är växtcykeln ca 4- 6 veckor. Detta är anledningen till att olika områden på kroppen tar olika lång tid mellan behandlingar att lasra och kräver olika antal behandlingar.

 

Hur ofta ska man utföra en behandling med laser hårborttagning?

Laserhårborttagningen bör utföras i samma takt som en ny växtfas av hårstråna skapas, när håret är i sin tillväxtfas. Behandlingarna bokas upp med ett intervall på ca 6-8 veckor för att uppnå bästa resultat.

Din hudterapeut registrerar din personliga behandlingsplan till våra eminenta hudterapeuter i lobbyn som hjälper dig att boka in dina kommande besök utefter ditt schema och tillgängliga tider.

Kan en laser hårborttagning på ShapeBy Göteborg utföras på alla hudtyper?

Jajemän! Vi kan behandla alla hud typer med laser; ljusa som mörka. Det är tack vare att vår laser arbetar med två våglängder. Den tar bort de allra djupaste hårsäckarna och de allra tunnaste hårstråna. Dom två olika våglängderna för vår laser är Alexandritlaser (755nm) och YAG-laser ( 1064nm). Alexandritlaser söker upp melaninet i hårsäcken för att eliminera det och YAG lasern koagulerar blodtillförseln till hårsäcken utan att skada omkringliggande vävnad.

Hårstrån utan pigment (väldigt ljusa, röda eller vita strån) kan vara svårt för lasern att söka upp, din hudterapeut gör en noggrann bedömning vid din konsultation och hudanalys för at avgöra vilken metod av hårborttagning som passar dig allra bäst.

Laserhårborttagning är mest effektiv på personer med hår som har mörkare pigment än hudtonen eftersom ljuskontrasterna då blir som tydligast och därmed okomplicerat för lasermaskinen att söka upp hårsäcken i huden.

 


Vad ska jag tänka på efter min hårborttagning med laser?

Efter behandlingen kan det uppstå en rodnad på det behandlade området men denna lägger sig vanligtvis inom ett dygn. Bad, bastu, hård fysisk träning bör undvikas i 24h och solexponering bör undvikas i fyra veckor efter behandlingen. Du får med din information om eftervården från ShapeBy Göteborg så att inga frågor ska uppstå efter att du lämnat kliniken. Vi hjälper dig i lobbyn att boka upp dina kommande tider med korrekt intervall mellan behandlingarna.

Ger laser hårborttagning permanent resultat?

Laserhårborttagning är den mest effektiva metoden för att ta bort oönskad hårväxt permanent men det finns undantag som triggar hårtillväxten så dom sjukdomar eller vilande hårsäckar. Det kan påverka resultatet av laserhårborttagningen längre fram. Vilande hårsäckar kan triggas igång av t.ex. hormonella obalanser i kroppen.


 

Om Shapeby

Vi på ShapeBy arbetar med marknadens främsta behandlingstekniker för att erbjuda dig som kund utmärkt service och medicinsk säkerhet. Vårt mål är att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv.

På våra kliniker i Stockholm och Göteborg erbjuder vi dig permenent laserhårborttagning. Våra patienter kommer från stora delar av Stockholm och Sverige, men kommer även från internationellt håll såsom ifrån Amerika och Asien för att få professionella resultat.

Ett av våra mål är att utrusta dig med en positiv självkänsla och välmående så att din glädje kan spridas till människorna i din vardag och att du ska kunna känna dig lycklig.

Några vanliga frågor:

Vad är laser hårborttagning?

Laser hårborttagning är en metod för att permanent ta bort oönskad hårväxt genom att använda en laser som sänder ut en hög energi ljusstråle som tränger in i hårstrået och förstör hårsäcken.

Hur fungerar laser hårborttagning?

Laser hårborttagning fungerar genom att laserljuset absorberas av pigmentet i hårstrået, vilket sedan omvandlas till värmeenergi som förstör hårsäcken. Detta förhindrar hårväxt och leder till en permanent minskning av oönskad hårväxt.

Vilka områden kan behandlas med laser hårborttagning?

De vanligaste områdena som behandlas med laser hårborttagning är ben, armar, ansikte, rygg, bröst och bikiniområdet. Dock kan alla områden med oönskad hårväxt behandlas.

Är laser hårborttagning säkert?

Ja, laser hårborttagning är en säker behandling om den utförs av en kvalificerad och erfaren professionell. Det finns vissa risker och biverkningar som kan uppstå, såsom hudirritation, rodnad och svullnad, men dessa är vanligtvis milda och temporära.

Hur många behandlingar krävs för att uppnå permanent hårborttagning?

Antalet behandlingar som krävs för permanent hårborttagning varierar beroende på området som behandlas, hudtyp och hårtyp. Generellt krävs minst 6-8 behandlingar för att uppnå en betydande minskning av hårväxt, och regelbundna underhållsbehandlingar kan behövas för att upprätthålla resultatet.

Vilken är den vanligaste typen av laser som används för hårborttagning?

Den vanligaste typen av laser som används för hårborttagning är Alexandrit-lasern, följt av Nd: YAG-lasern och diodlasern. Varje laser har sina egna fördelar och nackdelar beroende på hud- och hårtyp, och det är viktigt att välja rätt laser för att uppnå bästa resultat.

Vad kostar laserhårborttagning?

Priset för en laserhårborttagning beror på flertalet faktorer såsom typ av behandlingsområde, kliniken, typ av laser som används, samt antalet sessioner. Det finns många kliniker som erbjuder hårborttagning med laser i Göteborg till ett lågt pris. Men i somliga fall är typen av laser inte lika effektiv och kraftig som i de kliniker där priset är högre. Det finns olika typer av lasrar som används för hårborttagning, såsom Alexandrit-laser, Nd: YAG-laser och diodlaser. Vissa är effektivare för olika hudtyper och hårfärger och kan därmed ha olika prissättningar.

 

Boka tid hos ShapeBy

Vårt mål är att driva den estetiska branschen framåt; för människans vilja att uttrycka sig genom sitt utseende. Du hittar oss i Stockholm och Göteborg. Välkommen!


Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar? Fyll i frågeformuläret nedan så återkopplar vi till dig inom kort.


  Omdömen

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Så här upplevs vi av
  våra patienter.

  Alexa Mac Donald, Finland

  “The Shapeby staff is really professional and I totally value their work and opinion. They are always really honest and realistic and they treat their clients as individuals. I can fully trust them and I know they wouldn’t do anything that would be unsafe or unnecessary - so I know I’m in good hands for sure!”

  Viktoria Berg, Sverige

  “Det är ren lyx att få komma till ShapeBy. Från första bemötandet i den härliga foajén till efter avslutad behandling. Personalen är fantastisk och otroligt professionell! Jag har alltid känt att jag varit i trygga händer, deras kunskap gör att man alltid känner sig extra fin när man går därifrån. Jag gillar även att de fokuserar på att ta fram ens bästa drag och förfinar istället för att förändra. Världens bästa klinik helt enkelt! Kärlek till er! ❤️”

  Adam Farhoumand, Sverige

  “Sedan flera år tillbaka har jag besökt ShapeBy med magiska resultat. Otroligt duktiga på det dem gör, och man känner verkligen att man är i trygga händer. Från sekunden man kommer in till utförd behandling är allt verkligen av världsklass. Kan starkt rekommendera ShapeBy.”

  Anitha Clemence, Sverige

  “Jag är otroligt nöjd med resultatet av hårborttagningen jag gjorde, det gick fort (fyra behandlingstillfällen) och var relativt smärtfritt. Personalen var superprofessionell och jag kände mig trygg. Så nu har jag bokat på fler behandlingar. Det är verkligen en enorm skillnad mellan kliniker och här har alla medicinsk bakgrund vilket är kännbart och syns i resultaten.”

  Nindy Kaur, Kanada

  “I have flown from Toronto to Sweden several times to visit ShapeBy and have been extremely satisfied. The entire team at ShapeBy is impressively professional. What I love the most about Dr Neha is how she works with great finesse and creates an aesthetically pleasing look while still keeping the result very natural. I highly recommend ShapeBy to anyone who likes natural and classy results. I for one, will definitely continue using ShapeBy!”

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.

  Andra är även intresserade av

  Boomerang Rynkbehandling-prenumeration

  Nu blir Sveriges populäraste Rynkbehandling-behandlingar...

  Tear Trough

  Man kan lyfta fram och fräscha upp ögonen med filler behandling i Tear trough området.

  10 saker att tänka på innan en läppförstoring

  Här delar vi med oss av 10 viktiga aspekter du bör tänka på...

  ShapeBy Face
  Refinement

  Det naturliga valet för ett icke-kirurgiskt ansiktslyft.